Mi a véleményetek a régebbi magyar zenékről?
Neoton Família, Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, stb.
Szerintem akkoriban sokkal tehetségesebb zenészek voltak, és szégyen vagy nem szégyen, 16/f létemre sokszor hallgatok tőlük zenéket.
Azok összességében 100.000x jobb zenék voltak. Sokkal igényesebb zeneszöveg, dallam, szinte minden szám más hatást váltott.
Mielőtt végleg elmegyek... Részegen ki visz majd haza?...8 óra munka 8 óra pihenés... Vén Európa...még a Micimackó is...
A régi zenék sose fognak meghalni. Lásd a fenti pár számot példának. Ezek olyan számok amiket szinte minden ember eltud énekelni, minimum a reflént. Ellenben a mai zenékkel, amiket isten királynak mondanak, minden telefonon, rádióadáson az szól. Rá 1-2 hónapra meg eltűnik és ha valaki azt hallgatja akkor meg: úristen te még mindig ezt a lejárt sz.ar zenét hallgatod?
Az oka a sok emberbutító műsor/csatorna, nameg az újságok...Most XY elmondja hogy ő szerelmes ebbe meg ebbe. XYék már megint összejöttek.. Ki nem szarja le a kamuhírességeket akik lószart sem tettek. Sok embernek már a sz.ar is jó. Ha megfigyeljük a mostani 35-50 körüli emberek, akik abban a világban élték tinédzser koruk, amikor ezek a számok születtek, azok többsége jobban vissza tudja mondani a történelmet, vagy elemezni egy művet, mint a mai pár hónapja érettségizők többsége. Szóval a tanítás is más volt akkoriban.
Dehogy gáz Ilyen zenéket hallgatni. 17/F
A régebbi magyar zenék sokkal jobbak voltak mint a mostaniak. Most őszintén ki fog emlékezni 20 év után a mai "nagy tehetségekre"? Mert szerintem senki..
Én nagyon szeretem pl. az Omegát,Republicot, Bikinit, Beatricét... de persze Máté Péter és Cserháti Zsuzsa is nagy nevek és ezek a zenekarok,énekesek nem most kezdték, és mégis mindenki tudja, hogy kik ők és 20 év múlva is tudni fogják. Legalábbis nagyon remélem, mert amit ők alkottak az kincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!