Hogyan és miről a legkönnyebb szöveget írni?
Figyelt kérdés
mi adhat inspirációt?2011. nov. 3. 11:03
1/7 Smartguy86 válasza:
Bármi adhat. De ha már ezen kell gondolkozni, az nem inspiráció. Nem való mindenkinek a vers/dalszöveg írás...
2/7 A kérdező kommentje:
jó, de valahogy el kell induljak és irnom valamit, de még nem tudom hogy miről. Halgattam pár zenét és csak jobban összekutyult. A zenekarban a szövegírás egyikünknek sem megy jó, ezért próbálkozom.
2011. nov. 3. 11:23
3/7 anonim válasza:
Hmm főleg érzelmek tudják szerintem az embert a legjobban megihletni. Olyan események által kiváltott érzelmekre gondolok pl ami komoly hatást tud rád gyakorolni.
4/7 anonim válasza:
az intenzív érzések adnak általában inspirációt a dalszövegíróknak: öröm,düh,szerelem,szakítás,csalódóttság stbstb
5/7 anonim válasza:
Az attól is függ, milyen zenekar vagytok.
Mert pl punk-zenekarhoz vagy black-metálhoz nem illik a romantikus szerelmes szöveg.. :D
6/7 A kérdező kommentje:
ez az hogy nem jó ez a sok érzelmes nyálas szöveg. Heavy metal a zenekar
2011. nov. 6. 22:34
7/7 anonim válasza:
Hát a metálzenekaroknál állandó téma az, hogy én húdefasza rokkergyerek vagyok, soha nem változok meg, kemény vagyok, mint Tarzan sarka, szembenállok a világgal, stbstb. De csomó ilyen kommersz heavy-metál téma van még, mint világvége, a pénzközpontúságot, kispolgáriságot elítélő szövegek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!