A május 1-én dokkban készült fotokat hol találom meg?
Figyelt kérdés
100 pezsgö éjszakáján csináltak egy csomo képet, és még mindig nem találom öket. van olyan hogy nem teszik fel, pedig mégis csináltak?2009. máj. 5. 19:47
1/4 anonim válasza:
a dokkos képek mindig fenn vannak valahol! pulzar.hu, antropos.hu, partyphoto.hu, soundheaad.hu, nézegesd meg ezeket az oldalakat, mindegyiken rengeteg partyfotó van
3/4 A kérdező kommentje:
nincs fent sehol, de ha te megtalálod akkor szolj kérlek
köszönöm
2009. máj. 7. 16:55
4/4 anonim válasza:
Még ezeket tudom ajánlani az első hozzászóló által ajánlott oldalakon kívül: mellesleg.hu, partyarcok.hu, partyland.hu, partyzoo.hu, partypeople.hu. Nem néztem meg most ezeken az oldalakon, hogy egyáltalán vannak-e a buliról képek, de általában ide szokták feltölteni a nagyobb bulik képeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!