Milyen fajta zenét szerettek? :D (rock, disco, pop stb. ) És melyik a kedvenc együttesetek?
szintén rock/metál.:)
a korpiklaanit én is szeretem nagyon, tényleg, miért furcsa?:)
egyébként az abszolút kedvenc a Nightwish, régi új verzióban, teljesen mindegy.<3 Aztán jön a Sonata Arctica, Epica, Eluveitie, Evanescence, Within Temptation, Lacuna Coil, Tarja Turunen szólóban, Pain, Three Days Grace, Skillet, 30 Seconds To Mars, Sum 41, Green Day, 10 Years, Kárpátia, Depresszió, Dalriada, Avenged Sevenfold, ACDC, Metallica, Nirvana, Judas Priest, Black Sabbath, Iron Maiden, Linkin Park, Green Day, The Rasmus, Avantasia, Lordi... ennyi jutott eszembe.
amúgy 14l, és te?:)
Rock és metal minden mennyiségben. :D
Kedvencek KoRn, AC/DC, Metallica,Rammstein, Tankcsapda, meg van pár jó száma a Rolling Stones-nak is :), és Billy Talent
Előző vagyok :)
Még Linkin Park, Black Sabath, Bullet for my valentine, Static-x, FOB, Green day,meg még csomó más, csak má lerohad a kezem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!