Szeretitek a Hooligans-t? Miért? Milyen műfajhoz tartozik ez az eggyüttes?
Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 19:14
1/13 anonim válasza:
Én régebben nagyon szerettem. Aztán a Királylány után elkezdtek nyálasodni. Mostmár inkább lenézem őket. Tudom, h ebből könnyebb megélni, de akkor bírnám őket, ha maradnának a 2000 körüli stílusuknál. Stílus? Nem tudnám már besorolni. Az egyik számukban még benne volt, h "szex, drog, rock and roll", hát ez már a múlté. A rock and roll biztosan...Sajnos!
2/13 anonim válasza:
Régebben még meghallgattam őket, de sajnos ők is elqrvultak, mint a Tankcsapda. Ezek a rádió-rock nyálságok nem igazán az én asztalom. Ha pedig valaki elárulja a stílusát, azt nem tudom megbocsátani... Ha valaki rocker, akkor ne csak külsőségekben legyen az!
3/13 anonim válasza:
Én is így vagyok velük, kivan az összes tetoválva meg piercing de közbe vinnyognak össze-vissza..
4/13 anonim válasza:
A hooligans popzenét játszik. Kár...
5/13 A kérdező kommentje:
köszi a véleményetek.
Én nagyon szeretem őket,bár nagyon meglepődtem az emlékül c. számukon.:$ az annyira fura..
2009. máj. 2. 11:37
6/13 anonim válasza:
Ki nem állhatom őket,mert egy az egyben lopás az egész image,az "zene" szánalmas,a tagok őstahók és nagyképűek...kritikán aluli az egész,úgy,ahogy van.
7/13 anonim válasza:
egyáltalán nem értek egyet az elöttem írókkal,szerintem igenis jó zenét játszanak és nem bunkók
és mellesleg ez a rockzene kategóriába sorolandó beXD
hát ennyi... (L)HOOLIGANS(L)
hooligansfan
8/13 anonim válasza:
Én sem értek egyet az előzőkkel. Igaz, hogy nagyon megváltoztak...de most mit lehet vele csinálni? Már mindenki azokra a nyálas szarságokra bukik ők meg csak a munkájukat végzik. Meg mi az, hogy elkurvult mint a Tankcsapda? A Tankcsapda egy atom jó zenekar.
Mellesleg én szeretem mind a kettőt..
9/13 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, mert mai zenét játszanak. Az egyik legjobb, és legismertebb zenekarnak tartom őket. Igaz, hogy átalakultak a dalszövegek, de a Hooligans megmaradt a réginek. Ultrajó koncerteket tudnak csinálni, és nincs olyan nap, amikor ne lennének a rádióban. És szerintem az ő zenéjük a pop-rock között van.
10/13 anonim válasza:
Én is imádom a Hooliganst. Nem tudom, hogy miért, de ez az egyetlen zenekar, aminek bármelyik albumát bármikor megtudom hallgatni. Néha elvagyok más rockkal, de nem mindig. Néha szeretem a discos és rap számokat, de nem mindig. De a Hooligans albumait bárhol bármikor:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!