A Motörhead utálja a Metallicát?
énis a Metallicára szavazok, nem kérdés. Épp ezért is kérdeztem :D amúgy azt a számot nem is hallottam vagy nem emlékszem rá :S na de most meghallgatom :D és köszi a válaszokat
ééés
/v|etallic|-\ rockz :D
Ez hülyeség, a Metallica nem utálja a Motörhead-et, a kezdetekkor a példaképüknek tekintették, a Garage albumon több számot is játszottak tőlük:Overkill, Damage Case, Stone Dead Forever, Too Late Too Late.
(A So What-ot pedig eredetileg az Anti Nowhere League játszotta.)
Lemmyvel játszottak is együtt: http://www.youtube.com/watch?v=UEw2OMe10tM
Sztem arról van szó, hogy a Metallica sok számát játszotta/játssza a Motörheadnek, és a Motörhead is megmutatta, h nekik is megy visszafelé :P Ez egyszerű fricska szerintem, csak sokan komolyan veszik.
Tudtad, hogy a Metallica pl. a Damage Case c. számot Lemmy 50. szülinapján adta elő először? Lemmy úgy nyilatkozott róla, hogy számára óriási megtiszteltetés volt, és h. a Metallica egyike azoknak a kevés bandáknak, akik kitartottak a Motörhead mellett, és ezért nagyra becsüli őket.
Amikor a Metallica bekerült a Hall of Fame-be, megemlítették többek között (Iron Maiden, Alice Cooper, Judas Priest stb) a Motörheadet,mint akik hatással voltak rájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!