Szereted a liquid drum and bass-t?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 18:19
11/18 anonim válasza:
szétbontja az agysejtjeidet ez a DNB!:D
12/18 A kérdező kommentje:
Mióta végighallgattam, azóta gyógyszert szedek!
2011. okt. 14. 05:14
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
a liquid-et alapból nem ítélem el. Az én tudásom szerint az a kultúrált, esetleg valódi hangzást követő, mégis basszusos, dinamikus alstílus.
De! Amit a f0s UKF nyom, meg a basszus nélkűli electrodnb-k, a lassú, nyálas, szinte homár pop számok, azok szégyent hoznak a drum n bass névre (pl. Netsky, Fresh-aki régen sokkal jobb volt, ugyanúgy mint a chase and status, de mindegyik elpuhult-és SubFocus.... Az ő zenéjükben nem hallom azt, ami a dnb-hez kell...inkább popnak hívnám ezt a sok sz@rt. Bezzeg Spor, meg tech itch, az ősök...hm...milyen jól nyomták régen a dnb kreálói.....nem is tudom...aki létrehozta az electro-s dnb-ket, azt nem tekintem zenésznek.....
16/18 anonim válasza:
17/18 anonim válasza:
Nem.Hallgass rockot, punkot, metalt, az legalább ZENE, nem csak egy valami amit elhallgatsz mert unatkozol.Annak legalább van jelentése, nem eroltetett ritmusa es...jo :D ..de nekem8, csak probald ki pl egy sum41 vagy egy jo kis nirvana, foo fighters szamot meghallgatni, hatha... :)
18/18 anonim válasza:
Hát húzd le magad a WC-n utolsó. A DRUM N BASS ritmusa pont hogy nem erőltetett...és még mindig nem értem, miért vannak ilyen begyöpösödött f...ok, akik szerint a dnb nem zene, mert elektronikus. Ahhoz, hogy alapíts egy bandát ezerszer több pénz kell, mintha IGÉNYES elektronikust készítenél géppel. :( ja, és a jó drum and bass szól valamiről, nem kell mindent énekkel vagy f.s hörgéssel kifejezni. Pl DjHidden - Time's Likes These ! Nagyon ajánlom, szép, és valamit kifejező zene. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!