Milyen zene kell egy buliba?
Figyelt kérdés
Sziasztok fórumozók! Nekem kell csinálnom a zenét a suliba a heloween party-n! Lesz egy buli az alsó tagozatnak, és lesz egy buli a felső tagozatnak. Mivel hetedik osztályos vagyok ezért e felsős buliba nagyjából tudom, hogy milyen zenéket kéne betenni, de az alós bulira ötletem sincs.
Van ötletetek, hogy 1.-4. osztályos korig milyen zenéket szeretnek? Esetleg ha volt már veled is hasonló dolog akkor te milyen zenéket tettél be az alsó tagozatnak?
2011. okt. 13. 18:12
2/4 anonim válasza:
hehe...én már elsőben Iron Maiden-t, AC/DC-t, RAMONES-t hallgattam :D:D úgyhogy nemtudom...ha van egy két ismerősöd azokól az osztályokból, akkor kérdezd körbe, hogy mit szeretnek. És nem Heloween hanem Halloween.
15/L
3/4 anonim válasza:
A leányzóknak szerintem Miley, Selena, Taylor Swift, esetleg Justin Bieber ismertebb számait tedd be. Ilyen korú fiúkat nem ismerek, de az ismertebb divatzenékkel nem tévedhetsz sokat szerintem :) De amúgy az lenne a legjobb, ha megkérdeznél pár embert ebből a korosztályból, hiszen jóval fiatalabbak nálad, nem tudhatod mit szeretnek és mi sem.
4/4 anonim válasza:
Bocs,De Justin Bieber egy szar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!