Milyen mikrofont ajánlanátok itthonra rappelni? [ár, ötleteim, lent ]
Az én eddigi leleményem 17-20 ezer forint körül mozognak.
Én a link 1 re szavaznék mert olcsóbb ;) de ha van még olcsóbb vagy ilyen árba jobb akkor várom a válaszokat :D
Link1.: [link]
Link2.: [link]
Az első linken sztem nem USB mikrofon van.
Egyébként, én nem javasolnám ezt a megoldást. Leginkább azért nem, mert ezek ismeretlen kínai márkák, és igen bizonytalan, hogy milyen minőséget kapsz a 20e Ft-ért (ami azért nem kevés pénz). Akár mikrofonilag gyenge, akár AD konverterként (hangkártyaként), bármelyik megöli az eredményt.
Én inkább különválasztanám a két dolgot, és vennék egy 10-15e Ft-os USB hangkártyát, és hozzá egyelőre egy olcsóbb mikrofont. Pl.:
De ha ragaszkodsz az egybeépített megfejtéshez, akkor van a fentinél olcsóbb is:
És még egy, a témához kapcsolódó link:
Kapcsolódó link: http://www.youtube.com/watch?v=pM3y9jZORqk
Ez a samson mikrofon nagyon bejön néztem róla test videókat és szépen szól. Kielégítené vágyaimat ráadásul olyan árban van, hogy hétfőn meg is rendelem . Nagyon szépen köszönöm ;)
Még azt szeretném kérdezni, hogy mivel USB-s a mikrofon hangkártya kell neki? Via Hd Audio Deck integrált hangkártyám van és ennél sza*abbal még nem találkoztam remélem ez nemfoglya befolyásolni a minőségét :D Az értékelés ment :D
Fene tudja, a kettő közül én talán inkább a Behringerben bíznék, mert ezt a márkát már ismerem. De nem hiszem, hogy nagy különbség lenne közöttük. Még az is lehet, hogy egy futószalagon készülnek Kínában, és ha szétkapnánk őket, belül ugyanazt találnánk. :)
Otthoni célokra bármelyik megfelelő minőségű lesz, de csodát azért ne várj, ennyi pénzért aligha lesznek tiszta mélyek és szép csilingelő magasak a felvételen. Amúgy youtube videókból nem igazán lehet megállapítani a minőséget. Ehhez élőben kellene kipróbálni a mikrofont, jó monitorokon hallgatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!