Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen mikrofont ajánlanátok...

Milyen mikrofont ajánlanátok itthonra rappelni? [ár, ötleteim, lent ]

Figyelt kérdés

Az én eddigi leleményem 17-20 ezer forint körül mozognak.

Én a link 1 re szavaznék mert olcsóbb ;) de ha van még olcsóbb vagy ilyen árba jobb akkor várom a válaszokat :D

Link1.: [link]

Link2.: [link]

2011. okt. 13. 14:04
 1/6 A kérdező kommentje:
Azért erre a 2 mikrofonra gondoltam mert USB-sek és nekem csak egy pc-m van egy integrált hangkártyával .. és ha jól tudom az USB-s mikikhez nem kellenek külön eszközök mellé.
2011. okt. 13. 14:07
 2/6 mbalage ***** válasza:

Az első linken sztem nem USB mikrofon van.

Egyébként, én nem javasolnám ezt a megoldást. Leginkább azért nem, mert ezek ismeretlen kínai márkák, és igen bizonytalan, hogy milyen minőséget kapsz a 20e Ft-ért (ami azért nem kevés pénz). Akár mikrofonilag gyenge, akár AD konverterként (hangkártyaként), bármelyik megöli az eredményt.

Én inkább különválasztanám a két dolgot, és vennék egy 10-15e Ft-os USB hangkártyát, és hozzá egyelőre egy olcsóbb mikrofont. Pl.:

[link]

[link]

De ha ragaszkodsz az egybeépített megfejtéshez, akkor van a fentinél olcsóbb is:

[link]

És még egy, a témához kapcsolódó link:

Kapcsolódó link: http://www.youtube.com/watch?v=pM3y9jZORqk

2011. okt. 15. 22:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Ez a samson mikrofon nagyon bejön néztem róla test videókat és szépen szól. Kielégítené vágyaimat ráadásul olyan árban van, hogy hétfőn meg is rendelem . Nagyon szépen köszönöm ;)

Még azt szeretném kérdezni, hogy mivel USB-s a mikrofon hangkártya kell neki? Via Hd Audio Deck integrált hangkártyám van és ennél sza*abbal még nem találkoztam remélem ez nemfoglya befolyásolni a minőségét :D Az értékelés ment :D

2011. okt. 16. 11:45
 4/6 A kérdező kommentje:
A Samson Go Mic vagy [link] ez a jobb? Szóval arra lennék kíváncsi, hogy van akkora külömbség a a kettő közt, hogy érdemesebb lenne megvenni Behringer C-1U-t ? :D
2011. okt. 16. 13:03
 5/6 mbalage ***** válasza:

Fene tudja, a kettő közül én talán inkább a Behringerben bíznék, mert ezt a márkát már ismerem. De nem hiszem, hogy nagy különbség lenne közöttük. Még az is lehet, hogy egy futószalagon készülnek Kínában, és ha szétkapnánk őket, belül ugyanazt találnánk. :)

Otthoni célokra bármelyik megfelelő minőségű lesz, de csodát azért ne várj, ennyi pénzért aligha lesznek tiszta mélyek és szép csilingelő magasak a felvételen. Amúgy youtube videókból nem igazán lehet megállapítani a minőséget. Ehhez élőben kellene kipróbálni a mikrofont, jó monitorokon hallgatva.

2011. okt. 16. 23:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem bejön ez a samson itthon rappelgetni tökéletes lesz . Megrendelem :D
2011. okt. 17. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!