Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki énekli azt a számot,...

Ki énekli azt a számot, aminek a címe (valószínűleg) : "When you kiss me"?

Figyelt kérdés

Ma is volt a Sláger Rádión (hátha ez segít), felvettem, de érthetetlen minőségben. A refrénben sokszor elénekli a pasi, h "When you kiss me", utána meg mindig más. Egyszer valami olyasmit, hogy "It stop me for thinking". A legvégén pedig "I neeeeed you!". És ezzel vége. Próbáltam rákeresni, de sok olyan szám van, amiben benne van ez a mondat. :(

Remélem tud valaki segíteni. :)

2009. ápr. 30. 20:55
 1/5 anonim válasza:
sixpence none the richer - kiss me szerintem ez az remélem tudtam segíteni
2009. ápr. 30. 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nem ez az :(. Egy pasi énekli azt, amit én keresek...

De köszönöm, ezt a számot is szeretem! :D

2009. máj. 1. 12:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Feltettem azt a részt, mit fel tudtam venni telefonra, de mint mondtam, nem nagyon jó minőség :). Itt link, hogyha tudja valaki és le is írná a címét és az előadót, akkor azt nagyon megköszönném!! :)
2009. máj. 1. 15:19
 4/5 A kérdező kommentje:
2009. máj. 1. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Barry Manilow: Mandy. Tényleg elég érthetetlen, a refrénjéről azonban könnyű rájönni: Ooooh, Mandy.... When you kiss me... Ooooh, Mandy... :)

Egyébként meg Wikipédia a barátod! :) Én is így szoktam ismeretlen számok címére és előadójára vadászni.

2009. máj. 1. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!