Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ezeket akarják eladni zenének?

1/8 k.lau13 ***** válasza:
no comment
2011. okt. 12. 21:19
 2/8 k.lau13 ***** válasza:
100%

na jóh mégis:

MI A FENE JÓ ATYA ÚR ISTEN EZ??!!? most akármelyik..... a másodiknál elolvasom a "banda" nevét, és már ink a számot se mertem meghalgatni... az utolsó az nemrossz annyira, de azérazért... nah, stóval elég borzasztóak..... az ember agyf@szt(bocs ezt a szót ezen az oldalon annyian írják, muszáj volt 1x nekem is)kap tőlük az embre... mondjuk aszittem legalább egy az egyik kisköcsög (fluor tomika vagy sp) száma lesz a négyből...

szörnyű!

:DD

2011. okt. 12. 21:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Jah tényleg a fluor meg az sp génhulladékok eszembe se jutottak
2011. okt. 12. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Igaz azt sem hallgatom, de az Intim Tornát egyszerre említeni ezzel az ótvar k*rvával az első videóban nem jelez túl sok zenei hozzáértést. Én is metált hallgatok, de ha van egy banda, aki amúgy mainstream, de legalább hallgatható zenét játszik, és ugyanezt eljátsszák akusztikban, az azért tisztelendő.
2011. okt. 12. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem az a döbbenet, hogy el akarják adni őket, hanem hogy meg is veszik...no comment.
2011. okt. 13. 07:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezek borzasztók voltak! A második piásan még meglehet hallgatni, de a többit? Még szerencse, hogy csak az utolsót játsszák a rádióban ( azt is csak azért mert amerikai szleng). Jó kis Kárpátiát nem adnak pedig annak jelentése is van, bár néha nem múlja felül még ezeket se.
2011. okt. 13. 17:04
 7/8 A kérdező kommentje:
mindegyiket adják a rádióban
2011. okt. 13. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:

1) Ez nem zene. Lapozzunk.

2) Egyszerű, mint a facsipesz, de egész kellemes. nem hallgatnám saját szakállamra, de a mai rádiós kínálatot nézve ez még a jobbik eset.

3) Halálosan unalmas, zeneileg megintcsak rohadtul egyszerű.

4) Áh, egy 15 432. autotune-t használó pop"énekes", akire jövő ilyenkorra a kutya sem fog emlékezni.

2011. okt. 14. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!