Van egy zene aminek tudom a dallamát de a címet nem, és ennek a címe kéne?
Figyelt kérdés
Szóval ez a zene discoban szokott menni dübörgős és 1 csaj énekel benne,majd jön a dübörgős basszus része
a csaj egyre vékonyabban énekel és magasabban aztán jön a basszus rész benne,tá tá tá tá titi titi tá tá tá tá tá tá tá ilyesmi a dallama amit a csaj énekel és utána jön a dübörgős rész.
tudom elég bonyolultan irtam le de aki tud segitsen(: sokzor szokott menni szórakozóhelyeken:D
2011. okt. 10. 14:23
1/5 anonim válasza:
Sidnes Samson - Riverside talán
vagy Yolanda Becool - We no speak americano
2/5 A kérdező kommentje:
ismerem mind2őt de nemaz:S:D bár nemigazán csaj énekel egyikben sem:P:D de azért köszi(:
2011. okt. 10. 14:43
3/5 anonim válasza:
Hát ha még bonyolult lenne, de értelme sincs. Az ütemnek nem sok köze van a dallamhoz.
4/5 A kérdező kommentje:
jo biztos nemvágom nagyon ezeket a zenei cuccokat csak 1 kis segitségnek irtam de mind1 majd rájövök v nt..:S:D
2011. okt. 10. 15:02
5/5 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=86C6VWvlKIQ&feature=share ha vkit érdekel itt a zene amit kerestem,de azért köszi azoknak akik segiteni akartak(:
2011. okt. 14. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!