Szerintetek a mai zenék már tényleg fogyasztói zenék?
A régi zenék is, amikor először jelentek meg és lettek nagy slágerek, ugyanígy lejártak egy idő után. Ugyanígy agyonjátszották őket a rádiók/tv-k, ugyanúgy unalmas volt pl. a Bad ötvenezredszer. A csapból is Jacko, Madonna, McHammer, stb. folyt. Azután elfelejtődtek egy időre, majd pár évvel/évtizeddel később újra előkerülnek. Ez a retro-zás most pláne nagy divat.
Azt pedig senki sem tudja megmondani, hogy 15-20 év múlva kiket veszünk majd elő a mostaniak közül. Lehet hogy aki most kedveli Pitbull-t, 20 év múlva is szívesen meghallgatja majd.... és jót nosztalgiázik :DD
Meg embertől is függ, pl. én ma már nem élvezem az általad említett nagy zenék jelentős részét, hiába fiatalon ezekre csápoltam. Szóval az ember is változik.
Igen, észrevehetően. Gyorsan rakják őket össze, gyorsan "piacra" kerülnek és annál is gyorsabban tűnnek el a süllyesztőben, amikor megjön a legújabb termék.
Olyan kifejezést is hallottam már, hogy "instant sláger" vagy "egy éjszakás zene": a megjelenésük utáni pár hétig a csapból is folynak, de utána soha nem veszik elő őket többet (ellentétben az igazi, nagy zenékkel, melyek még 100 év múlva is jó lesz hallgatni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!