Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek a mai zenék már...

Szerintetek a mai zenék már tényleg fogyasztói zenék?

Figyelt kérdés
úgyértem hogy meghallgatsz egy ac/dc számot vagy michael jackson számot akkor olyan érzés hogy jó újra hallani most pedig ha meghallgatod pl david guetta-memories vagy pitbull-tól az i know you want me-t akkor azt mondod hogy hú ez már egy lejárt ... magyarul ez már el van fogyasztva szerintetek is?
2011. szept. 24. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:
45%

A régi zenék is, amikor először jelentek meg és lettek nagy slágerek, ugyanígy lejártak egy idő után. Ugyanígy agyonjátszották őket a rádiók/tv-k, ugyanúgy unalmas volt pl. a Bad ötvenezredszer. A csapból is Jacko, Madonna, McHammer, stb. folyt. Azután elfelejtődtek egy időre, majd pár évvel/évtizeddel később újra előkerülnek. Ez a retro-zás most pláne nagy divat.

Azt pedig senki sem tudja megmondani, hogy 15-20 év múlva kiket veszünk majd elő a mostaniak közül. Lehet hogy aki most kedveli Pitbull-t, 20 év múlva is szívesen meghallgatja majd.... és jót nosztalgiázik :DD

Meg embertől is függ, pl. én ma már nem élvezem az általad említett nagy zenék jelentős részét, hiába fiatalon ezekre csápoltam. Szóval az ember is változik.

2011. szept. 25. 01:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, észrevehetően. Gyorsan rakják őket össze, gyorsan "piacra" kerülnek és annál is gyorsabban tűnnek el a süllyesztőben, amikor megjön a legújabb termék.

Olyan kifejezést is hallottam már, hogy "instant sláger" vagy "egy éjszakás zene": a megjelenésük utáni pár hétig a csapból is folynak, de utána soha nem veszik elő őket többet (ellentétben az igazi, nagy zenékkel, melyek még 100 év múlva is jó lesz hallgatni).

2011. szept. 25. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!