Mondanátok programokat? (Több lent)
A történet a következő:
Most lehet,hogy egy kicsit önteltnek fogok tűnni,de unatkozásból házi zenéket szoktam készíteni. Kiválasztok egy zenei alapot,megírom a dalszöveget,felveszem,és eddig nincs is gond,de mikor meghallgatom,nagyon ronda a hangom,és hamis is. Tudnátok nekem mondani légyszi hangtisztító,vagy esetleg ilyen hangrestauráló programokat? Lehetőleg magyarokat,de ha nem magyar,az se nagy probléma.
A hangtisztító és hangrestauráló programok elsősorban a háttérzajt, zörejeket, torzulásokat hivatottak kiszűrni, nem az énekhangot javítják. Az ének hangmagasság problémákat, vagyis a hamisságot bizonyos mértékben lehet korrigálni, de a hangkaraktert nem. Erre a célra a legalkalmasabb az Antares Autotune.
De én inkább a természetes módszert javasolnám: próbálj meg a hangodon alakítani, képezni, és hallást fejleszteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!