Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik Nox CD ajándékba?

Melyik Nox CD ajándékba?

Figyelt kérdés

Egy angil ismerősmnek akarok valami magyar zenés cd-t küldeni. Végül a Nox mellet dönöttem. Melyik CD jét ajánlanátok, ami jó? Ahol jó számok vannak végig!!

Vagy esetleg tipp, más zenére?

Köszi

2011. szept. 17. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy a legelső megjelent lemezük vagy pedig a Bűvölet album.
2011. szept. 17. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg Holdviola. Ez kimaradt
2011. szept. 17. 14:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Megszereztem, remélem tetszeni fog nekik, bár egy qurva szót nem beszélnek magyarul, de a zene olyasmi mint az ír zene :D

2011. szept. 20. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor végül milyet vettél nekik ?:) Amiket mondtam?
2011. szept. 20. 21:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Bűvölet, és rámtukmálták az Örömvölgyet is.

Mindegy megvettem. remélem nagy lesz az öröm.

Magyar zenét akartam küldeni nekik, de elnem tudtam képzelni mit tudnék nekik küldeni, ami olyan tipijusan magyar?

ha nem lenne olyan sok a postaköltség, már holnap feladnám, de így a fizut megvárom. :)

2011. szept. 20. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor jó :) Én személy szerint imádom a Noxot..:) Legalábbis a régebbi számaikat. Az újak pl: Hiszed e még, annyira nem jó már. Modernizálódott és ez nem igazán illik a népes dallamhoz.
2011. szept. 20. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!