Milyen a hangom? (kérdésed. )
Tegnap tetetem ki kérdést itt a második video próbáltam úgy hogy a rendes hangomat halljátok ne legyen alatta alap meg semmi.Talán jobban véleményt lehet róla mondani.Mibe változtassak meg ilyesmik.Légyszi,írjatok mert jól jönnének most a tanácsok
http://www.youtube.com/watch?v=Ava2u2DByV8
Na ezt a dalt én is énekeltem és elég jól be lett gyakoroltatva úgy h erről azt hiszem könnyű véleményt mondani.Zenés családban vagyok,tehát én is énekelek stb.
Látom hogy nem akarod utánozni Kelly Clarkson-t ami jó.Viszont van pár angol szó aminek totál más a kiejtése amit énekeltél.Persze nem akkora probléma de észrevehető.Ha jól gondolom akkor nem ment alatta zene,és zene nélkül ugye nehezebb énekelni.De egész jól megoldottad.Valamennyire hallatszik a hangodon hogy nem kezdő de hiányzik belőle még képzés.De persze azt sem lehet egyik napról a másikra.Egyébként szép hangod van.Egy picivel több odafigyelés és tökéletes lesz:)
nagyon ordítasz,torokhangon énekelsz,erőlteted a hajlításokat,ne kínozd magad,majd inkább képeztesd,persze ha befejezted a mutálást
egy tapasztalt,nagyon régóta éneket tanuló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!