Tetszik ez a zene? (Link a leírásban. )
Ennek örülök. :D
Eléggé ismeretlen banda, ezért is érdekelnének a vélemények. Nekem nagyon bejönnek. :D
Itt egy másik szám is tőlük, ha valakit érdekelne:
A szám maga nem rossz - az énekes hangja viszont valahogy nem az igazi (ennek ellenére passzol) és kicsit zavaró az erős akcentusa is.
A klip viszont tényleg borzalmas, de szerencsére esetünkben ez számít legkevésbé.:)
Nekem nagyon tetszik a dal, nagyon érdekelne a magyar változata, ezért ha gondolod szívesen segítek lefordítani. Én se vagyok perfekt angolból, de van jártasságom a dalfordításban, mivel már magam is készítettem többet is.
Sajnos viszont én csak úgy tudnám, hogy most hétvégéig (Vasárnap estig) csinálom meg, mivel a tanulás és az előkészítő óráim mellett nem igazán futja az időm másra hétköznap. Ha érdekel, és még nem találtál mást a fordításhoz, akkor írj egy levelet: lunamagica@freemail.hu
Semmi gond. :)
De azért a véleményed megosztanád a zenéről? *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!