Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek megvan a hangom...

Szerintetek megvan a hangom hogy jövőre kb a mentorok házáig eljuthassak az x faktorba?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=ZaTmsngQVpw

Bocsi iszonyatosan rossz minőség:(

Igen tettem már ki kérdést ezzel kapcsolatba de nem sokan válaszoltak rá és kiemelni nem tudom

2011. szept. 16. 17:51
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Na kedves "énektanár"?:)
2011. szept. 17. 21:25
 32/36 anonim válasza:

Sajnálom,ha nem hiszed el,nem fogok mentegetőzni :)-

Tudod,hogy ezt itt nem tudom leírni,hogy hogyan kell egy fél hangot kiénekelni,vagy oktávokat ritmusváltással váltani...

Ha komolyan gondolod az X Faktort,kritikusnak kell lenned,és nagy elvárásokat kell magaddal szemben is támasztanod!Azért,mert őszintén,szakértőként leírtam a véleményemet,és engem tartasz "csúnyának"-még semmi nem változik.Ha akarsz valamit tégy is érte :)

Képezd a hangod-nem lesz az rossz! :)

2011. szept. 18. 07:47
 33/36 A kérdező kommentje:
Én nem akartam hogy mentegetőzz,csupán nem hiszem hogy Te énektanár lennél ennyi:)
2011. szept. 18. 12:20
 34/36 anonim ***** válasza:

Első vagyok..Nekem még mindig nagyon tetszik a hangod... :)

Én amondó vagyok,hogy járj szorgalmasan az énektanárhoz és gyakorold az angolt.Remélem a jövő évi X faktorban látni foglak! De tény,hogy amit írtak fogadd meg,légy kritikus önmagaddal,akarj többet nyújtani. Sok sikert kívánok! ;)

2011. szept. 18. 23:18
 35/36 anonim ***** válasza:

A Because of you-t szépen énekelted, de pont kimaradt belőle az egyik legnehezebb rész.

Ez:

"And now I cry in the middle of the night, for the same damn thing"

Ezt ki tudod énekelni? Mert szerintem ez eléggé magas. De mint már írtam, nagyon tetszik a hangod!:)

2011. szept. 24. 22:11
 36/36 A kérdező kommentje:
Igen azt kitudom.Inkább azt nem ami még utána jön magas hang ott már néha elszokott csúszni.
2011. szept. 24. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!