Szerintetek megvan a hangom hogy jövőre kb a mentorok házáig eljuthassak az x faktorba?
http://www.youtube.com/watch?v=ZaTmsngQVpw
Bocsi iszonyatosan rossz minőség:(
Igen tettem már ki kérdést ezzel kapcsolatba de nem sokan válaszoltak rá és kiemelni nem tudom
Sajnálom,ha nem hiszed el,nem fogok mentegetőzni :)-
Tudod,hogy ezt itt nem tudom leírni,hogy hogyan kell egy fél hangot kiénekelni,vagy oktávokat ritmusváltással váltani...
Ha komolyan gondolod az X Faktort,kritikusnak kell lenned,és nagy elvárásokat kell magaddal szemben is támasztanod!Azért,mert őszintén,szakértőként leírtam a véleményemet,és engem tartasz "csúnyának"-még semmi nem változik.Ha akarsz valamit tégy is érte :)
Képezd a hangod-nem lesz az rossz! :)
Első vagyok..Nekem még mindig nagyon tetszik a hangod... :)
Én amondó vagyok,hogy járj szorgalmasan az énektanárhoz és gyakorold az angolt.Remélem a jövő évi X faktorban látni foglak! De tény,hogy amit írtak fogadd meg,légy kritikus önmagaddal,akarj többet nyújtani. Sok sikert kívánok! ;)
A Because of you-t szépen énekelted, de pont kimaradt belőle az egyik legnehezebb rész.
Ez:
"And now I cry in the middle of the night, for the same damn thing"
Ezt ki tudod énekelni? Mert szerintem ez eléggé magas. De mint már írtam, nagyon tetszik a hangod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!