Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Koncertre szülőkkel?

Koncertre szülőkkel?

Figyelt kérdés
Mostanában voltam pár koncerten és elképesztően jól éreztem magam, de a most szombati koncertre a szüleim is akarnak jönni. Nem lenne semmi gond vele, ha legalább egy számot is ismernének és tényleg szórakozni jönnének, de szerintem sokkal inkább csak úgy jó viccnek tartják hogy jönnek ők is. Rengeteg haverom lesz ott, csajok is, és ahogy az édesapámat ismerem, napokig fogja utána mondogatni hogy én milyen állapotban voltam meg minden. Imád piszkálni, tudom hogy jót akar nekem de szerinte ezek a "vicces dolgok", naponta talál ki más és más dolgokat, de van, ami maradandó (egy vadidegen lányt emleget hogy szerelmes vagyok belé már 9. éve, tisztára mintha valami óvodás lennék) és tényleg csak idegesítene a hülyeségeivel. Mit csináljak, hogy szépen maradjanak otthon?
2009. ápr. 23. 14:20
 1/3 anonim válasza:
nem is biztos, h kell, h otthon maradjanak. miért kell mellettük maradnod a koncert alatt? szépen arrébb mész a barátaiddal, bocs, apu, bocs, anyu, tudjátok, h van ez, mi szétnézünk még egy kicsit amarra is.
2009. ápr. 23. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én faterom meg öcsém állandóan jönnek a koncertekre velem. (csak azt nem tom hogy miért)

Én meg a barátnőim mindig arébb megyünk. neked is ezt tanácsolom :)

2011. máj. 24. 06:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Én már több éve nem is nagyon a baráti társaságommal járok koncertekre, hanem apum haverjaival xD

Pl. a Fezenre is most velük megyek, 3 napra, de 'Hegyre meg Szigetre sose vinném magammal (és nem is akar nagyon jönni, z ő 41 éves fejével :D)

2011. júl. 15. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!