Szerintetek meik a 10 legjobb ACDC szám?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 21:05
1/11 anonim válasza:
Csak egy van, a Thunderstruck, de ez is Crookers Remixben!
2/11 anonim válasza:
squealer,thunderstruck,can't stand still
ez csak 3 de ezek jók
3/11 anonim válasza:
Thunderstruck, Shook me all night long, Back in black, TNT, Highway to hell. Nekem ezek a kedvenceim.
4/11 anonim válasza:
Whole Lotta Rosie a best! Aztán persze Dirty Deeds Done Dirt Cheap, Thunderstruck, Back in Black, Highway to Hell, Shoot to Thrill, Rock n Roll Train, Rock n Roll Ain't Noise Pollution, You Shook Me All Night Long, Big Balls. Meg is van a 10 ;) És a sorrend is egyezik.
5/11 anonim válasza:
én inkább bon scott ot kedvelem mikor még vele nyomták azok tetszenek
whole lotta rosie,live wire,rock n roll singer,ilyenek
7/11 anonim válasza:
Kedves elso!Nehogy Acdc-nek merd nevezni azt a valamit!Tevedes ne essek,az mar nem egy Acdc szam,az csak mosogepzugas...Na mindegy,inkabb nem targyalok veled...
A kerdesre valaszolva pedig itt vannak a kedvenc szamaim:Moneytalks,Are You Ready,Thunderstruck,Fire Your Guns,Rock Your Heart Out,Mistress for Christmas,Big Gun
8/11 anonim válasza:
1. Hells Bells 2. Thunderstruck 3. Shoot to Thrill 4. Rock n Roll Train 5. 6. 7. 8. az össze többi számuk!!!! :D
9/11 anonim válasza:
Mindet szeretem, de Thunderstruck, Back in Black, T.N.T., Touch Too Much, You Shook Me All Night Long, Highway to Hell - ezek a kedvenceim.
AC/DC FTW!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!