RAPPEREK! Most mi van Curtis és Busta között?
Eddig nagy spanságban voltak,aztán most Mr.Busta kiadott egy Curtis oltást.Mi történt konkrétan,valaki el tudná mondani?
Erről beszélek: http://www.youtube.com/watch?v=tUaMsxr2feI&feature=feedu
Mr.Busta 2000-es évek elején kezdte a Kamikazéval ekkor Körte 11 éves volt.
A történet sorban:
1.2010. januárjában felkerült a Busta ft.Deego-Rózsaszín gettó című zene amiben körtisz megtalálta önmagát és azt hitte hogy neki szól a zene.
2.Erre pár hónapra megírta a Bustalakot amiben lupoval beefelik Bustát és lupotól hangzik el ez a mondat:RÓZSASZÍN A K**VA ANYÁD SZEME KÖZÉ LÖVÖK.
3.Mivel ekkor halt meg Busta anyukája ezt Zsolti nehezményezte és körte azonnal levette a videót erre nem jött válasz.
4.Busta 2011.márciusában kiadott egy minivideót amiben célozgat Attilára (respectem van nekem nem dekázgattam zenével szereztem)de nevet nem mond.
5.2011-ben kijött a Rapszakma 2 amiben elhangzik:kaptam nótát, a címe az Basztalak.
Curtis spanom lett, de nem felejt a Miszter.
6.Ezután Zsolti kérte hogy körte tegye vissza a beefet mert hogy mindenki tudja mire jött a rapszakma 2 beli válasz.
7.Ezt curtis zokon veszi és Busta videoklipp forgatás közben kijött a rapszagvan körtétől amiben elmondja hogy az édesanya nyugodjon békében.
8..Rá két napra kijött minden idők legnagyobb magyar diss nótája a Csodás napot ami attikáról szól.
9..2012-ben a West Endben egy kávézóban megbeszéltek mident.
10.Márciusban pedig Majkánál a punk 16-ban a nyilvánosság előtt is megbeszéltek mindent.
Curtis még a csattogós lepkével játszott, amikor Busta már híres volt :)
úgy kezdődött, hogy Curtis Busta Rózsaszín gettó című dalából magára vett valamit (az rejtély, hogy mit tudott abból magára venni) és ezért megírta a Bustalak című számot, amiben Zsolti beteg anyukáját szidta.
itt megtudod az igazságot:
Azért elég vicces az a feltételezés hogy "Busta felkúszott Curtis nyakán"... :D
Curtis egy hatalmas habiszti suttyó,azért írta a Bustalakot hogy Busta válaszoljon rá és így kapjon egy kis reklámot Curtiske.Az még a vicces hogy pont Curtis jön ezzel a "boxos" dologgal mikor szerintem Busta pár ütésből padlóra tenné...
vicc amit itt beszéltek
tiszta cink busta vagy ki a g*ci...oké sajnálom hogy meghallt az anyja..de gondolkozzatok már.. Curtisnek 14 évesen kellett az apukája sírjánál állnia, és egy fiú az apjához áll közelebb.. ő a példaképe..
Busta menjen a búsba..rózsaszin gettó? uristen...
és akkor Curtistől és Lupotól hagy idézzek::RÓZSASZÍN A K**VA ANYÁD SZEME KÖZÉ LÖVÖK.
csak Curtis, és csak a Lilááák! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!