Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » RAPPEREK! Most mi van Curtis...

RAPPEREK! Most mi van Curtis és Busta között?

Figyelt kérdés

Eddig nagy spanságban voltak,aztán most Mr.Busta kiadott egy Curtis oltást.Mi történt konkrétan,valaki el tudná mondani?

Erről beszélek: http://www.youtube.com/watch?v=tUaMsxr2feI&feature=feedu

2011. szept. 11. 20:41
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%

Mr.Busta 2000-es évek elején kezdte a Kamikazéval ekkor Körte 11 éves volt.

A történet sorban:

1.2010. januárjában felkerült a Busta ft.Deego-Rózsaszín gettó című zene amiben körtisz megtalálta önmagát és azt hitte hogy neki szól a zene.

2.Erre pár hónapra megírta a Bustalakot amiben lupoval beefelik Bustát és lupotól hangzik el ez a mondat:RÓZSASZÍN A K**VA ANYÁD SZEME KÖZÉ LÖVÖK.

3.Mivel ekkor halt meg Busta anyukája ezt Zsolti nehezményezte és körte azonnal levette a videót erre nem jött válasz.

4.Busta 2011.márciusában kiadott egy minivideót amiben célozgat Attilára (respectem van nekem nem dekázgattam zenével szereztem)de nevet nem mond.

5.2011-ben kijött a Rapszakma 2 amiben elhangzik:kaptam nótát, a címe az Basztalak.

Curtis spanom lett, de nem felejt a Miszter.

6.Ezután Zsolti kérte hogy körte tegye vissza a beefet mert hogy mindenki tudja mire jött a rapszakma 2 beli válasz.

7.Ezt curtis zokon veszi és Busta videoklipp forgatás közben kijött a rapszagvan körtétől amiben elmondja hogy az édesanya nyugodjon békében.

8..Rá két napra kijött minden idők legnagyobb magyar diss nótája a Csodás napot ami attikáról szól.

9..2012-ben a West Endben egy kávézóban megbeszéltek mident.

10.Márciusban pedig Majkánál a punk 16-ban a nyilvánosság előtt is megbeszéltek mindent.

2012. aug. 11. 16:19
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért az mindent elmond, hogy aki a körtét szereti írni sem nagyon tud + hatalmas f@szságokat ír...
2012. dec. 14. 14:54
 13/24 anonim válasza:
100%
Nesszee a Pávák hogy védik Körtét! Curtis 0 Bustahoz képest. Curtis megírta a "Bustalak"-ot, hogy felkússzon Mr. fa***n! Curtis egy senki, egy igazi suttyó! Hogy idézzek! Mit lehett tőle hallani? Keresztapa stílust, ahogy fényes nappal felhúzogatják a fegyvert? Szánalom Curtis! Miszter és az RTM mindörökké!! Curtis meg mehet a süllyesztőbe!
2013. febr. 26. 14:22
 14/24 anonim ***** válasza:
73%

Curtis még a csattogós lepkével játszott, amikor Busta már híres volt :)

úgy kezdődött, hogy Curtis Busta Rózsaszín gettó című dalából magára vett valamit (az rejtély, hogy mit tudott abból magára venni) és ezért megírta a Bustalak című számot, amiben Zsolti beteg anyukáját szidta.

2013. márc. 22. 12:26
 15/24 anonim válasza:
2013. ápr. 4. 18:44
 16/24 anonim válasza:
100%

Azért elég vicces az a feltételezés hogy "Busta felkúszott Curtis nyakán"... :D

Curtis egy hatalmas habiszti suttyó,azért írta a Bustalakot hogy Busta válaszoljon rá és így kapjon egy kis reklámot Curtiske.Az még a vicces hogy pont Curtis jön ezzel a "boxos" dologgal mikor szerintem Busta pár ütésből padlóra tenné...

2013. ápr. 19. 00:28
 17/24 anonim ***** válasza:
38%

vicc amit itt beszéltek

tiszta cink busta vagy ki a g*ci...oké sajnálom hogy meghallt az anyja..de gondolkozzatok már.. Curtisnek 14 évesen kellett az apukája sírjánál állnia, és egy fiú az apjához áll közelebb.. ő a példaképe..

Busta menjen a búsba..rózsaszin gettó? uristen...

és akkor Curtistől és Lupotól hagy idézzek::RÓZSASZÍN A K**VA ANYÁD SZEME KÖZÉ LÖVÖK.

csak Curtis, és csak a Lilááák! :)

2014. márc. 14. 13:31
 18/24 anonim ***** válasza:
Azért ez durva, hogy itt a Curtis fanok mekkora debilek... Busta 92 be kezdte, de ő kúszott fel a huszon 1-2 éves körte faszán... lol
2014. ápr. 10. 16:38
 19/24 molnár letti válasza:
Amúgy úgy kezdődött hogy Curtiske megharagudott mert azt hitte amit énekelt Mr.busta a rózsaszín getót hogy az ő róla szól free pedig fullra nem. Erre meg irta a bustalakot erre Mr.busta felkapta a vizet elment ujpestre hogy megverje curtiskét és ő megijedt tőle oszt kise jött a házából annyira félt hogy leszedte a bustalakot de valaki fel rakta és erre Mr busta is megirta a csodás napot
2014. júl. 24. 19:07
 20/24 anonim ***** válasza:
arra h mr bustán kúszott fel curtis csak annyit írnák én még hozzá hogy attól hogy 20 éve reppel egyetlen egy jó zenét nem sikerült össze hoznia a 20 év alatt amiben minden klappol curtis elérte mindazt rövidebb idő alatt mint mr szardarab
2014. szept. 11. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!