Szereted Németh Katicat?
Én nagyon !
katica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igaziból is ismerem és szeretem. Ha tudnátok milyen hangulatot tudott egy-egy dalával az iskolában csinálni...
:D
Ilyenkor picit izgul, néha téveszt, de egyébként - a szó legpozitívabb értelmében- egy dög a színpadon.
Mondd meg neki, hogy imádom !!!
Sajnos attól félek, hogy Enikőt viszik tovább, őt meg nem - két ex x-faktoros hülyén nézne ki továbbvinni, enikőre meg annyira rá vannak cuppanva, mert megható világslágereket énekel, meg csinálják köré a felhajtást.
Gondolom, ő már tudja, mi lesz, hisz rég leforgatták a válogatókat.
De ne legyen igazam !!!
Tavaly már teljesen levett a lábamról, és van egyénisége.
Életemben nem vettem még meg ilyen tehetségkutatók cd-jét, nem küldtem sms-t, de Katicáért még ezt is vállalnám.
Majd átadom neki, hogy van egy lelkes rajongója. :)
Katica már biztos tudja az eredményeket, de nem mondhatja el nekünk, így marad az izgulás, hogy bejutott-e élő showba, vagy sem. Reménykedjünk a legjobbakban.
Esetleg írhatna majd ide is :)))
Nagyon örülnék neki ! Egyszerűen imádom, annyira aranyos csaj, és teljesen leesett az állam a hangjától már tavaly.
Csak az a baj, hogy pl. tegnap is alternatívabb számot választott és ez megosztja az embereket, sokan a hétköznapi dolgokra vevők - ilyen slágeres dolgokra, mint amit Enikő csinál.
Katica egyéniségnek is, stílusban is és tehetségben is a legjobb. Hajrá Katica, nagyon szeretünk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!