Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek hogy ment a gitártanulás?

Kinek hogy ment a gitártanulás?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt,milyen jól tudtad megtanulni?Mennyit gyakoroltál az eredményért?Hallás után vagy kottából könnyű dalokat eljátszani?
2009. ápr. 21. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem jól ment

és kottábol könnyü

kell sokat gyakorolni,de könnyü megtanulni

2009. ápr. 21. 18:16
 2/5 Thurston ***** válasza:
100%

Ez akkora hülyeség. Mi az a szint, amitől az ember azt mondhatja, hogy ő már TUD gitározni? Én 5-6 éve gitározok, napi 3-6 óra gyakorlással, de még mindig nem mondanám azt, hogy tudok gitározni... Hiszen nincs maximum szint.

O)))

2009. ápr. 21. 19:09
 3/5 Thurston ***** válasza:
100%
Egyébként hallás után a legbiztosabb játszani. Az fejleszti a hallásodat is. Nem véletlen, hogy a legnagyobb gitárosok is mind autodidakták.
2009. ápr. 21. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocs,nem hülyeségnek szántam csap épp nemrég kezdtem bele.:)Én is inkább autodidakta módon tudok zenéket,dallamokat memorizálni,ezért érdekelne a tapasztalat ezzel kapcsolatban.
2009. ápr. 21. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nehezen ment a tanulás az elején, mert nem erre születtem és csak "kitanultam" pár alapfogást, de az pont elég ahhoz, hogy ritmusozzak.

Nekem sokat segítettek a TAB-os kották, akkordfüzetek. Persze az a profi aki hallásból lejátszik valamit, de ez könnyebb akkor ha az alapakkordokat ismeri az ember. Az alapakkordokat nem nehéz megtanulni.

Én mindig annyit gyakoroltam amennyi kedvem volt, de azért majdnem minden nap kezembe veszem a hangszert.

Egyetértek a feljebb szólóval, egy zenész sosem lehet elégedett magával, hiszen pont emiatt fejlődik tovább.

:)

2009. ápr. 22. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!