Kinek hogy ment a gitártanulás?
nekem jól ment
és kottábol könnyü
kell sokat gyakorolni,de könnyü megtanulni
Ez akkora hülyeség. Mi az a szint, amitől az ember azt mondhatja, hogy ő már TUD gitározni? Én 5-6 éve gitározok, napi 3-6 óra gyakorlással, de még mindig nem mondanám azt, hogy tudok gitározni... Hiszen nincs maximum szint.
O)))
Nekem nehezen ment a tanulás az elején, mert nem erre születtem és csak "kitanultam" pár alapfogást, de az pont elég ahhoz, hogy ritmusozzak.
Nekem sokat segítettek a TAB-os kották, akkordfüzetek. Persze az a profi aki hallásból lejátszik valamit, de ez könnyebb akkor ha az alapakkordokat ismeri az ember. Az alapakkordokat nem nehéz megtanulni.
Én mindig annyit gyakoroltam amennyi kedvem volt, de azért majdnem minden nap kezembe veszem a hangszert.
Egyetértek a feljebb szólóval, egy zenész sosem lehet elégedett magával, hiszen pont emiatt fejlődik tovább.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!