Miért nem kapok választ erre a kérdésemre?
En pl azt se tudom mi az a doromb:(
Szerintem vidd szakertohoz vagy nem tudom.
Legjobb tudomásom szerint a doromb anyaga általában teljes egészében fém. Valószínűleg rozsdamentes acélból van, esetleg valamilyen bevonat van rajta a korrózió ellen. Ezért a legfontosabb, hogy ne maradjon vizes (nyálas), használat után le kell mosni és gondosan megtörölni. Esetleg, ha hosszú ideig nem lesz használva, érdemes lehet vékonyan beolajozni, az taszítja a nedvességet. Persze használat előtt az olajat el kell majd távolítani róla, erre egyszerű szappan, vagy mosogatószer is jó.
Ha viszont fából van a nyelv (vagy akár a test is), akkor érdemes egy hangszerészt felkeresni. Az biztosan tud javasolni olyan favédő, tartósító anyagot, ami az emberi szervezetre sem ártalmas. A fa esetében különösen fontos, hogy ne áztasd meg nagyon, és mindig töröld szárazra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!