Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kedvenc zene stílusod?

Kedvenc zene stílusod?

Figyelt kérdés

nekem a rap . magyar rappet nem hallgatok mert annyira igénytelen ,kivéve Tkyd.Az ő zenéje hihetetlen jó .:D

És ha már kedvenc stílusod akkor kedvenc előadótok?

Nekem: TUPAC, ICE CUBE , SNOPP DOGG , 50 CENT ,

Magyaroknál meg :Tkyd .:DDDDDD

Linket is adhatok .

http://www.youtube.com/watch?v=o8Y9-JlSRXw

LEGJOBB .:D

Tupac volt a világ legjobb művésze ,de még most ő az .De nem is lesz jobb senki nála ,számomra ez olyan mint a F1, ott is Lewis Hamilton a legtehetségesebb pilóta véleményem szerint .

2011. szept. 3. 21:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hip-hop,rap magyart én sem hallgatok,de te viszont gondolom nem vagy jó véleménnyel az új rapperek iránt ha 2Pac,Icecube,50 cent-et hallgatsz.Pedig nagy kár sokan már esélyt sem adnak a mai rappnek,meg sem hallgatják de már eldöntik,hogy nem szeretik
2011. szept. 4. 18:44
 12/14 A kérdező kommentje:

nekem nincs bajom a mai rappel . Egyszerűen nincs kedvem tehetségtelen young-g-t hallgatni meg ilyenek.. meg nem magyaroknál meg nem tudom kire gondolsz.

Kit kéne hallgatnom ha nem tupacot ?Mert nála jobb zenéket senki se ad ki .Minden sora idézet , a csúnya szavakat is beleértve mert ugye a mai rap is átvette a stílust . :D Amerikában meg megszokott volt mindig a m@d@f@ak@ a zenében .:DDDD

2011. szept. 9. 21:58
 13/14 anonim ***** válasza:

pop,

Ákos, Michael Jackson

2012. máj. 8. 22:07
 14/14 anonim válasza:
Barokk, J.S.B.
2016. jan. 8. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!