BEAST/B2ST Mi a tagok neve?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen egy személy neve érdekelne, a BEAST-BAD GIRL című szám legelején éneklő fekete hajú srác. De akárhogy keresem nem találom, mintha nem is lenne tag O.o ki ő?2011. szept. 3. 17:26
2/9 anonim válasza:
azért leirom a többieket is
Yang Yoseob
Son DongWoon
Jang Hyunseung
Yoon DooJoon
Yong JunHyung
3/9 anonim válasza:
Tetszik a csávó igaz? Helyes is és a hangja is tökély de az én kedvencem Yong Jun Hyung ( a bed girl-be fel van nyirva a haja) és Yang Yo Seob ( ő pedig a klipbe a szőke)
5/9 A kérdező kommentje:
Mind cuki amúgy :3 Köszi a válaszokat
2011. szept. 5. 21:57
6/9 anonim válasza:
Jaj. Énis YoSeob mááániás vagyok.^^(:
7/9 anonim válasza:
Én nem tudom mit esztek úgy GiKwang-gon, nem is helyes!! De ti tudjátok .. Nem tudom..nekem ő irritáló.. és ha már itt tartunk, én őket szeretem a B2ST-ből: 1.HyunSeung <3, 2.JunHyung<3 3.DooJoon <3, 4.DongWoon <3
(Oooh: és sorry ha valakit megbántottam a GiKwang-os véleményemmel)
8/9 anonim válasza:
igen nagyon helyesek viccesek imádom őket. :DD
9/9 anonim válasza:
ő GiKwang :3 nagyon szép és jól énekel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!