Miért ilyen csapnivaló az összes magyar zene?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok egy olyan magyar nyelvű számot, amit meg lehetne hallgatni. Bezzeg a románok. Azok ontják a jobbnál jobb számokat. Tényleg itt van ez a kib@sz0tt xfaktor, megasztar meg a többi sz@rság de sehol sem tudnak egy valamirevaló embert kifogni. Tényleg otvan az a szerencsétlen v.csaba. beszélni nem tud hat még zenét csinálni. K.l.norbi grabovskirõl meg ne is beszéljünk. hHörögni bárki tud. Tömve van ez az ország un. 'tehetségekkel', de azért kell még új xfaktor. Pénz van az egész mögött. Tudják h az emberek olyan hüllyék h fognak szavazni 300ft ért. Példát kéne venni romániáról.2011. szept. 3. 00:33
21/24 anonim válasza:
Igénytelenség. Előadó és hallgatói oldalon is.
Azonkívül Magyarországon a nagy többség nem azért zenél, mert szereti, mert ért hozzá, mert tehetséges - hanem mert könnyű megélhetés. A zenéből élnek, nem pedig a zenéért.
22/24 anonim válasza:
Kezdjük onnan,hogy angolul kellene a zenéket énekelni,ha már románokról van szó ők sem románul éneklik,több ritmus kellene a zenékben legyen,az xfaktor-on stb. mást sem látni csak,hogy lassan mindenki rá van kényszerítve,hogy magyar zenéket énekeljen.A legnagyobb hiba pedig az,hogy ilyen Fluor s társainak(vv zsofi,sp,mm)esélyt sem kellene adni,úgy értem ki olyan hülye,hogy szerződést kössön ezekkel(úgy látom van olyan).Az ilyen Ossian,Edda,stb. pedig mondani a leghíresebb magyar zenék,mert még ma is hallgatják Erdélyben pl. és is hallgatom néha pedig nem szeretem a rock-ot.
23/24 anonim válasza:
te persze most csak az ilyen pop-szarokra gondolsz,de abba nem tartozik bele az összes magyar zene.de egyébként igazad van,bár én alapból utálom az xfaktort,de amit hallottam,az is iszonyú volt.
24/24 anonim válasza:
az ötlettelenségről van szó. Akinek van ötlete, az be tud futni a világ bármely táján (na jó persze kell hozzá szerencse is meg 1-2 más dolog) Ezek viszont csak mások dalait éneklik kevés kivétellel, amiket már 1000-er elénekeltek mások is. De ha megnézzük a románokat, ezt igazából itthon is simán meglehetne csinálni. Ott se a lányok írják a dalokat, hanem a producerek, a szép csajok meg eléneklik. Hogy itthon ez miért nincs, hát nem értenek hozzá úgy látszik, vagy ne mtudom. Egyébként tényleg arról van szó hogy a rock és punk együttesek "jobban mennek" mert van egy közönség a fiatalok között akik szeretik őket és a külföldi hasonló bandákat (köztük én is) és ott tudják hogy mit szeretnek mert őszintén és bárhogy kifejezhetik magukat, viszont a pop zenében úgy látszik nem találják a varázsösszetevőt, amitől igazán népszerűek lehetnének, így egy xar valami lesz, vagy az igénytelen mulatószenébe mennek, ami meg az 1 mondat ismétléséről szól ahogy írták előttem (a jancsi ellopta a szívemet sejhaj gyere babám elrabolom a tiedet). De a román se olyan nagy cucc, csak elkaptak egy stílust ha megnézed ugyanolyan szinte mind, ez majd megy amíg bele nem un a nép, mondjuk a szép lányok nem fogynak el soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!