Szerintetek nem nagyon gáz ha valaki 12 évesen nem Kesha-t hallgat, hanem Deak Bill Gyulát, Rolling Stones-t HBB-t meg ilyesmiket?
Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 16:51
1/7 anonim válasza:
Hát az bújjon, hogy tehet ilyet omg...
Én úgy vagyok a zenehallgatással, hogy mindenki azt hallgassa amit szeret.
2/7 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel, csak nagyon kevés barátod lesz, amíg meg nem találod a hasonszőrű egyedeket, hidd el, többen vannak mint gondolnád! Szubjektív véleményem szerint egy kicsit lépést kell tartani, még ebben a műfajban is! (Elég érdekes lenne, ha én még mindig a Dorien-féle Napalm Death-et hallgatnám 1989-ből)
3/7 anonim válasza:
Hatt nalam nagyon cink a magyar zene
De Jagger-ek ISTENEK VOLTAK :)
4/7 anonim válasza:
Hogy lenne cink?? Keshát hallgatni cink.
5/7 anonim válasza:
kinek mi az ízlése.... buták vagytok
6/7 anonim válasza:
kicsit se gáz.Én 18 évesen se hallgatok mai zenét,mert az szar! A jó zenék 1950-2005 között voltak.(2005 nél modernebb számot nem szoktam hallgatni,kivétel csak a Bon Jovi,mert ők a nagykedvenc).
Szerintem kicsit se gáz,Amúgy kérdező,amikor én voltam 12,2005 ben,Akkoriban kezdtem én is régizenéket hallgatni :D.
Amúgyis,sajnos manapság senkinek sincs stílusa,mert mindenki ugyanazokat a fosokat hallgatja -.-(tisztelet a kivételnek)
Szóval nem gáz.
18/F
7/7 anonim válasza:
Dehogy gáz! Én is P.Mobilt, Dinamitot, Eddát, P.boxot, Deák Billt, Hobot stb.hallgattam kicsinek is és hallgatok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!