Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 16 éves fiúnak milyen zenét...

16 éves fiúnak milyen zenét kéne hallgatni?

Figyelt kérdés
Tudtok pár bandát ajánlani, amit ti szerettek? köszi
2011. szept. 1. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet megmondani. Halgass meg zenéket, különböző stílusokból, és amelyik tetszik, akkor azon belül kezdj el kutakodni. Ez így hülyeség szerintem, hogy azt fogod hallgatni, amit mondanak hogy hallgasd. Ha most mondanék neked pár zenekart, valószínűleg nem is tetszene, ha még egyáltalán nincs jártasságod a zenében, szóval keresgélj. Először a nagyobb előadókra fogsz ráakadni, de utána jöhetnek a kisebbek is, ha szükségét érzed.
2011. szept. 1. 16:34
 2/9 anonim válasza:

Hát én azért ajánlanám a Simple plant, mert egyszerre jó és könnyen érthető a szövege, szóval angolozni sem rossz.

De szerintem ez ízlés dolga inkább, mint korhoz kötött. Én 16 évesen még Alvin és a mókusokat hallgattam, mert lázadtam a rendszer ellen, de ma már nem lázongok, nem is hallgatom :). A Linkin Park mindig jó befutó...

2011. szept. 1. 16:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen (ezelőtt 18 évvel) a Queent hallgattam, aztán egy kis Ossian után jött a Moby Dick, majd belecsaptam a lecsóba: Napalm Death, Morbid Angel, C.Corpse... Sajnos ez egy nagyon szélsőséges műfaj, ha nem fog meg elsőre, akkor ne is próbálkozz többet!
2011. szept. 1. 17:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Three Days Grace, Linkin Park, Green Day, Rhcp, Korn.... én ezeket ajánlom, nagyon szeretem őket :)
2011. szept. 1. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Green Day, Black Sabbath, Ronnie James Dio, Guns 'N' Roses,

Aerosmith,Skorpions,Tankcsapda, Marilyn Manson,Bon Jovi, Santana,Nickelback,Queen

Ezek a legjobbak és Fluort meg Eminemet ne piszkáld ;D

2011. szept. 1. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Jah és Tenacious D, Ossian

Előző voltam

2011. szept. 1. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Trance-et ajánlanám,de már évek óta haldoklik :((

Egyébként ezt nem kéne megkérdezned, magadtól kéne kutakodnod, h mit szeretsz. :P

2011. szept. 1. 19:20
 8/9 Kukka válasza:

Alice Cooper (ha már marylyn manson)

AC/DC

ha lágyabbat szeretnél beatles vagy them

esetleg led zeppelin

a punk rock nál social distortiont ajánlom

Lynryd skynryd

guns n roses Fluor ra meg sp re rá se keress!

2011. szept. 1. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:

háhááá!!! imádom, hogy mindenki rockot mondott!!:DD

ha olyan akarsz lenni mint az 'átlag', akkor nézz MTV-t, ha ott megtetszik valami, írd fel az előadót, címet és hallgathatod... ilyesmi kategóriában Pendulum-ot ajánlom..:)

én igazából nem tartom túl fiúsnak, ha túl sok pop, tuc-tuc zenét hallgat...

ajánlom: Sum41, Simple Plan, My Chemical Romance, Good Charlotte, 30 Seconds to Mars, Zebrahead...

2011. szept. 3. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!