16 éves fiúnak milyen zenét kéne hallgatni?
Hát én azért ajánlanám a Simple plant, mert egyszerre jó és könnyen érthető a szövege, szóval angolozni sem rossz.
De szerintem ez ízlés dolga inkább, mint korhoz kötött. Én 16 évesen még Alvin és a mókusokat hallgattam, mert lázadtam a rendszer ellen, de ma már nem lázongok, nem is hallgatom :). A Linkin Park mindig jó befutó...
Green Day, Black Sabbath, Ronnie James Dio, Guns 'N' Roses,
Aerosmith,Skorpions,Tankcsapda, Marilyn Manson,Bon Jovi, Santana,Nickelback,Queen
Ezek a legjobbak és Fluort meg Eminemet ne piszkáld ;D
Jah és Tenacious D, Ossian
Előző voltam
Trance-et ajánlanám,de már évek óta haldoklik :((
Egyébként ezt nem kéne megkérdezned, magadtól kéne kutakodnod, h mit szeretsz. :P
Alice Cooper (ha már marylyn manson)
AC/DC
ha lágyabbat szeretnél beatles vagy them
esetleg led zeppelin
a punk rock nál social distortiont ajánlom
Lynryd skynryd
guns n roses Fluor ra meg sp re rá se keress!
háhááá!!! imádom, hogy mindenki rockot mondott!!:DD
ha olyan akarsz lenni mint az 'átlag', akkor nézz MTV-t, ha ott megtetszik valami, írd fel az előadót, címet és hallgathatod... ilyesmi kategóriában Pendulum-ot ajánlom..:)
én igazából nem tartom túl fiúsnak, ha túl sok pop, tuc-tuc zenét hallgat...
ajánlom: Sum41, Simple Plan, My Chemical Romance, Good Charlotte, 30 Seconds to Mars, Zebrahead...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!