Ákos-Adj hitet című száma miről szól?
Szerintem semmi értelme.
Ősszepakolt néhány művészien hangzó sort meg totál random szavakat - nem ügy,hogy értelmetlen zagyvaság az egész,csak rímeljen.
Minden száma így készül...
először is: utolsónak üzenem, hogy Ákosnak elég elvont számai vannak, a válaszod arról tanúskodott, hogy nem érted. Az, hogy leszóltad, pedig kizáróag téged minősít.
másodszor: a dal szerintem arról szól, hogy a világ gondjait, rémségeit sikerül kizárnia, ha Vele van(akinek énekel) Vádolja magát, hogy Rajta vezeti le a haragját, s közben elmondja, hogy Ő mindezek ellenére mindig megbocsájt. Lényeg: akárki akármit mond, ne foglalkozz velük, csak "adj hitet a szebb életre" :)
A második válaszolónak van igaza. Ákos nagyon szép dalokat ír a semmiről. Szövegei hangzatos, hangulatfestő tapéták, olyan hangsúlyozással, olyan misszionárius hevülettel előadva, mintha az örök igazság letéteményesét tisztelhetnénk őbenne.
Persze ez önmagában nem baj, de az kicsit vicces, hogy a rajongók pont a szövegei miatt istenítik, mint a legjobb magyar énekest...
Most láttam a Tv- ben a dalt a hozzá tartozó videoklip- pel.
En is hasonlót kérdeznék mennyire függ össze a dal mondandója és a hozzá tartozó klip?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!