Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tetszik a szám amit írtam?

Tetszik a szám amit írtam?

Figyelt kérdés

Sajnos a dallam és a szöveg nem akar összejönni.Nem jön az ihlet :D

http://www.youtube.com/watch?v=frumZS4_anc

Már kiraktam itt egy zenémet ami nagyon sok embernek tetszett de nyugodtan azt is csekkoljátok le és ha tényleg tetszik akkor Lájkoljátok! ;)

Köszi! :)

2011. aug. 30. 16:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jók a zenéid. :)
2011. aug. 30. 17:05
 2/29 anonim ***** válasza:

Valamelyik számod emlékeztet erre:

http://www.youtube.com/watch?v=cxL0QLvauBU

2011. aug. 30. 17:06
 3/29 anonim ***** válasza:
Kezdjem sorolni a számokat amikben ugyanez a riff van?
2011. aug. 30. 17:16
 4/29 A kérdező kommentje:

Köszi!

Bárcsak ilyen lenne a zeném :D

Bevallom nekem nem tetszenek a saját zenéim de ez lehet hogy csak attól van hogy én készítettem és ezért vagy ezredszerre hallgatom meg :)

Ha lehet akkor nemet és kort is írjatok. (kíváncsi vagyok hogy milyen korosztálynak tetszik)

2011. aug. 30. 17:16
 5/29 A kérdező kommentje:

Ha lehet akkor kezdjed.Nem okoskodni kell...

Nem profi zeneíró vagyok csak egy gitáros aki 1 éve tanul gitározni autodidakta módon.

2011. aug. 30. 17:18
 6/29 A kérdező kommentje:
Egyébként 18 éves fiú vagyok.
2011. aug. 30. 17:22
 7/29 anonim ***** válasza:

17:05, 17:06

Én is 18 éves fiú vagyok.

2011. aug. 30. 17:33
 8/29 anonim ***** válasza:
Távol álljon tőlem az okoskodás. Csak vicces, hogy odaírod hogy eza te saját szerzeményed, senki se merje használni, mikor gyakorlatilag ezt a témát is csak egy olyan valakitől loptad, aki egy tolvajtól vette át.
2011. aug. 30. 17:39
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőnél inkább nem szóltam, de most szólok. Nem bántásból mondom, nem áll szándékomban senkit megsérteni. Az, hogy mennyire tetszik, olyan kérdés, mintha a kezdő szakács megkérdezné, hogy "na milyen lett a rántotta, amit főztem?". Ahhoz képest, hogy egy éve zenélsz, elég jól haladsz. De mondom, most így erre nem lehet megmondani, hogy tetszik-e vagy sem. 4 akkord ismétlődik dallam, basszus és egyebek nélkül. De még egyszer mondom: nem bántani akarlak. Gyakorolj sokat, és meglesz a gyümölcse!Drukkolok neked....
2011. aug. 30. 17:48
 10/29 A kérdező kommentje:

Igen odaírom hogy az enyém.Miért ne írnám oda?

Én írtam én készítettem én szerkesztettem.Nem azt írtam oda hogy enyém az összes akkord amit használtam benne hanem azt hogy ez az én szerzeményem.Te meg csak egy kis szarrágó vagy aki nem tud még ilyet se írni ezért belekötsz abba ami másoknak tetszik.

Attól hogy nem vagyok egy hű de profi zeneszerző attól még akár egy profi zenész is mondhatja azt hogy tetszik neki.(Az csak tetézi a dolgot hogy csak 1 éve gitározok.)

Már bocs de szerintem az hülyeség amit mondasz.Tudom és érzem hogy hiányoznak belőle azok az effektek amiket bele szoktak nyomni az ilyen számokba de nekem nincs olyan szoftverre pénzem és még csak most tanulom hogy hogy is kell kezelni.

Az előzőnél is sokan odaírták hogy tetszik nekik, sőt egy angol kérdezgetős oldalon 30 embernek tetszett és csak 1 mondta azt hogy nem nagyon jött be neki.

Ez meg tőlem nem bántás de úgy látszik hogy te marhára nem értesz a zenéhez és a hallásod se túl jó.Számold újra.Nem 4 akkord ismétlődik benne, van benne basszus.Ez nem nyert...

De nézd meg a Green day számokat ahol szinte ugyanaz ismétlődik újra és újra de mégis nagyon jó.Imádom őket és ezzel nagyon sok ember van így a világon.

Nem szar metált meg ősrégi rockot játszok ahol halálra-csicsázzák a gitárt hanem punk rockot.Annak pont ez a lényege.

2011. aug. 30. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!