Szeptembertől Kínában tilos játszani Lady GaGa számait. Miért? :D
azok a klippelemzések nagy hülyeségek.
azt hiszik h minden ilyen mainstream előadó tagja vmi sátáni szektának.
jayz
beyoncé
kanye west
katy perry
rihanna
csak a sikerüket akarják lerombolni,attol h még ők csórók ne legyenek irigyek
amúgy is,szerintetek pont azzal foglalkoznak majd ezek a sztárok h pont ilyen jelképeket rakjanak bele a szaros klippjeikbe?biztos h erre megy el 3-4 hét a klippforgatásnál.
nem gondolod h ő nekik zsúfolt életük van? elmegy ide oda felöltözik fodrász legmenőbb bolt,vásárol kávé szabász ruháttervez parfümöt csinál sorolhatnám!!! NEVETSÉGES
amúgy a betiltott zenék többsége kínai, taivani, japán előadóé:D
csak mi erről a pár amerikairól hallunk..
A császár biztos nem szereti :D
Na jó a viccet félretéve elég fura egy nép a kínai és biztos valami kulturai izé miatt.
Hát nézzétek, az emberek hülyítése leginkább a médián keresztül zajlik.
És igen, belerakják ezeket a jelképeket.
Lehet hogy a tudatod első második megnézésre nem érzékeli ezeket, de a tudat alattid már annál inkább.
15:01-es
Ja, mert szerinted ő rendezi a saját klipjét? Ő választja magának a ruháit, amiket a klipben hord? Hát nagyon nem. A klipjei tele vannak okkult, szabadkőműves jelképekkel, mégha ezt elsőre nem is veszed észre. Én sem vettem, de aztán olvasgattam pár dolgot. Gaga csak egy bábu, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!