Hallgattok japán zenét?
Figyelt kérdés
Milyet? Kedvenc együttes/énekes(nő)?2011. aug. 27. 13:44
11/26 anonim válasza:
néha Jrockot
Phantasmagoria, Miyavi, Alice Nine
12/26 anonim válasza:
borzalmas,össze-vissza hadarnak.
13/26 anonim válasza:
én is hallgatok, viszont én tradicionális japán népzenét, nem maiakat:)
14/26 anonim válasza:
Őszitén:
Radical Hungary
Hunnia
Magozott cseresznye
Kárpátia
de volt egy japán szám ami napokig ment a fejemben ez a címe:
high and mighty color ichirin no hana
szégyen hungarista létemre de ez van:)
15/26 anonim válasza:
Iggen :D Leginkább Visual kei stílusúakat :D
kedvencem : The GazettE
16/26 anonim válasza:
09-04 21:25
miért lenne szégyen?szerintem te kevered a japánokat a kínaiakkal.hülyeséget beszélsz!
17/26 anonim válasza:
az utolsó az most nekem jött?
mert én kajakra megnéztem a számot és az japán volt!
18/26 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt, hogy azt nem kellene szégyellni, ha valaki japán számot hallgat, mert jók.. nem úgy mint a mai kínai zenék nagy része.
19/26 A kérdező kommentje:
Van egy kínai énekes, Show Luo a neve, nekem tetszenek a számai. A kedvencem tőle az 'Only You' kínaiul, vagy japán változatban. Talán a japánt jobban szeretem, mert nagyjából értem.
2011. szept. 17. 09:23
20/26 anonim válasza:
akoshun111-
igen,mert hülyeségeket mondasz.miért lenne baj,hogy hungarista vagy és japán zenét is hallgatsz?a japánok tudtommal rendes népek,nem mennek lakni és bóblit árulni más országokba(mint pl:a kínaiak).ezért nem értem az álláspontodat.mi bajod velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!