YouTube Szerzői jog probléma?
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne hogy a videókat hogyan lehet feltenni youtubra úgy hogy nem írja hogy szerzői jogokra hivatkozva nem jelenik meg világszerte. Én megtudom nézni csak mások nem.
pl: Egy David Guetta számot felraktam és szerzői jogra hivatkozva nem tudja megnézni senki ( és már pár ember felrakta adtam neki más nevet akkor se jó :) )
Saját mixemre is ezt írja pedig én csináltam
A másik problémám pedig az hogy 15 percnél hosszabb videót nem enged felrakni pedig át átállítottam ( rendezőire) de ez a kisebbik : )
Aki tudna segíteni annak megköszönném
David Guetta szám:
1. Nem a te zenei anyagod, de ezt leírták a jogog és szabályoknál is.
2. David Guetta egy sznob fasz.
A remixed: Olyan dalt tartalmaz ami megint csak nem a tied.
15 perc: YT limit....Ha meg rendezőre raktad, akkor dobd meg a YT-t egy e-mail-el vagy csörgetsd meg a számukat.
Köszi a válaszod
Igen leírták csak azt nem értem más felhasználó hogyan tudja felrakni azt a számot úgy hogy nem tiltják le mint az enyémet ? :) És rá is érvényesek ugyebár a szerzői jogok de valahogy megoldotta ez érdekelne :)
17:37
:D
Hidd el, ez lósz@rt sem ér.
Hiába van kiírva ez vagy ehhez hasonló, akkor is le fogják venni a videót.
Videó feltöltésénél ott van egy választás hogy a videót le lehet e másolni, vagy nem (persze a forrás megjelölésével)
Sztem az lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!