Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Olyan eloadokat szeretnem, ha...

Olyan eloadokat szeretnem, ha mondanatok, akiknek a zeneje vonos hangszerekkel keszul?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a vonos hangszerek hangjat (csello, bracsa, hegedu, viola de gamba....), s szeretnek ilyen zeneket hallani. En csak a magyar zenekart, a Princesst ismerem, de oket pl. nem szeretem - de hasonlokat varok, illetve komolyzene is johet.
2009. ápr. 16. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Apocalyptica

Szerintem zseniálisak, többnyire Metallica-t dolgoznak fel. Képzett zenészek, hallgass bele:-)

http://www.youtube.com/watch?v=rbTozgoj9OQ

2009. ápr. 16. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Edvin Marton..

Vagy Ákos Andante című albuma (3 részes: A, B, és extra), ami teljesen akusztikus.

2009. ápr. 16. 21:25
 3/4 Thurston ***** válasza:

Többnyire Metallica-t dolgoznak fel? -.-

Egy albumukon...

2009. ápr. 16. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok, harmadiknak üzenem: igazad van, előbb kerestem ki a linket, és tévedtem, bár ez a lényegen szerintem sokat nem változtat.

De ezért bekommentelni, már ne is haragudj...

Legalább tennél hozzá valamit Te is, és segítenél a kérdezőnek! Szép estét!

2009. ápr. 17. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!