A Rammstein Links 234 számban, hogy jön ki rendesen az a rész hogy, , unten weg da schlägt es links, ,?
Figyelt kérdés
Már egy csomószor meghalgattam,meg dalszövegekben is néztem,de valahogy nemtudom azt hogylehet kiénekelni vagy kiszedni belőle,mert olyan mintha még valami mástis beletenne a szövegbe.2011. aug. 22. 16:36
1/5 anonim válasza:
Hogy mi van?
Szerény személyem kedvenc száma, szóval eléggé képben vagyok a dallal kapcsolatban, de ezt nem értem.
2/5 monster under yo bed válasza:
én sem tudom mi bajod, szerintem simán kijön...
3/5 A kérdező kommentje:
Jó tudom kicsit hülyénhagzik,de akkor is teljesen olyan mintha úgy mondaná az énekes hogy, unten weg.....da schlägt es linsk és teljesen olyan mintha oda betenne mégegy szót vagy nemtudom.
2011. aug. 23. 11:11
4/5 A kérdező kommentje:
Valami megakadás vagy szóbeletétel biztos van benne,mert egyszerűen ez nemjönne ki folyamatosan.
2011. aug. 23. 11:14
5/5 anonim válasza:
Nincs ott semmiféle plusz szó :D
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck
doch seh ich dann nach unten weg
da schlägt es links
Akárhányszor éneklem, nekem mindig kijön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!