Hol találok olyan weboldalt, ahol ingyen tudnának nekem dalszöveget írni megadott témában?
már egyszer feltettem ezt a kérdést, érkezett is egy válasz hogy megkérdezi egyik ismerősét és utána ír nekem, hogy neki jó-e, de a kérdés törölve lett (nem tudom miért, én egy normális kérdésre kerestem a választ :S).
ha esetleg az az ember olvasná ezt a kérdést is, akkor ide küldjön valami elérhetőséget, nehogy ez a kérdés is törölve legyen.
email: greendoghu@gmail.com
és a moderátoroktól meg kérem, hogy ne töröljék, mert már mindenhol kerestem de nem találtam semmit és azt hiszem, hogy erre találták ki az oldalt...
Sehol :)
Max élőben, de akkor már az nem a tiéd. Elég szánalmas szerintem.. :)
Sehol :)
Max élőben, de akkor az már nem a tiéd:) Szerintem dalszöveget íratni/venni stb.. Elég szánalmas :)
Azzal nincs gond, ha mással íratod a szöveget, de ingyen szerintem sem fog működni a dolog. Aki ingyen vállalja, az aligha lesz használható színvonalú.
Esetleg, ha elég jó meggyőzőerővel rendelkezel, rávehetsz egy profit, hogy kivételesen dolgozzon neked ingyen - de gondolhatod, hogy ez nem lesz egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!