Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Na és akkor Justin Bieber nem...

Na és akkor Justin Bieber nem tehetséges? LINK

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=Md3KfsANBN4

Mi a véleményetek, jó hangja van?

2011. aug. 21. 16:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nekem is a film meg a regi videok valtoztattak meg gyokeresen a velemenyem rola, azelott olyan kis beszukult voltam sajnos, mint sokan masok akik nem is tudnak a fiurol semmit, de szidjak, mert ugy szokas es nem meno beismerbi, hogy mekkora tehetseg is valojaban. szerencsere par honapja rakattintottam egy videojara (amit meg Britney osztott meg Facebookon :D), na azota Justint tartom az egyik legaranyosabb es legtehetsegesebb fiunak. :)
2011. aug. 21. 20:52
 12/17 anonim ***** válasza:

:) helyes. Jó lenne ha többen is ráébrednének erre :)

na mindegy az igazi rajongók úgy is tudják az igazat :)

2011. aug. 21. 20:59
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Négy láb jó, két láb rossz!

Négy láb jó, két láb rossz!

2011. aug. 21. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:
2011. aug. 21. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:

jajj gyermekeim.. hát hány megagigasztárról hazudják azt, hogy óóó ilyen meg olyan szegény családból származik, meg hogy így meg úgy molesztálta és/vagy verte az apja, de aztán mégis kimászott a gettóból, etc.

ezt az emberek elhiszik és már előnnyel indul a zenész, mert jaj szegény. közben meg vonjál gyököt és talán annyi igazság van az életéről alkotott mesében.

"aki annyi hangszeren játszik, meg ááá"... 6 hangszeren tolom, énekelek és hangtechnikus leszek. ja, és én is mindig is zenész akartam lenni. szerettek már??

ja és tanulj kicsit még [amúgy nagyon tetszettek az egyik kommentelő linkjei (Muse, Radiohead etc.)]:

http://www.youtube.com/watch?v=ltc5EsuyBh4

http://www.youtube.com/watch?v=fregObNcHC8&ob=av2e

...csak a régi szép idők;-(...

2011. aug. 21. 22:39
 16/17 anonim ***** válasza:
45%

Azért sem fogom felidegesíteni magam :)

inkább röhögök egy jót.

nem tudom mi ebben olyan hihetetlen.

És itt az a probléma hogy azt mondják rá hogy nem tehetséges. Érted kedves utolsó?????

2011. aug. 22. 17:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Oké mindenki higgadjon le!

Semmi értelme fikázni vagy tiszta szívedből rajongani érte és másoknak esni mert ők nem szeretik! Végül is ő is csak egy ember...És különben is amekkora sztár nem gondolnátok hogy tudnátok ha meleg lenne?

19:47 Egyetértek! A Whataya want from me-t mindenki elbénázza Adamen kívül!

2011. nov. 4. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!