Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek melyik a LEGDURVÁB...

Szerintetek melyik a LEGDURVÁBB zenei stílus?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 19:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
neem tuti nem ugyan olyan okból! :O :D ez valami brutál. neked ez a kedvenc műfajod? kíváncsi lennék, mit gondolnak, akik ezt hallgatják :S
2011. aug. 19. 22:33
 12/32 A kérdező kommentje:
Utolsó: vannak konzervatívabb emberek és kevésbé konzervatívak. Te előbbi vagy
2011. aug. 19. 22:52
 13/32 anonim ***** válasza:

Ennek mi köze a konzervativizmushoz? Sok tekintetben szerintem az vagyok.

Kedves 77% nem ez a kedvenc műfajom de ezek között is vannak remek darabok. Sokmindent hallgatok, igazából kb mindent rapen kívül. Néha ehez van hangulata az embernek.

2011. aug. 19. 23:01
 14/32 anonim ***** válasza:
konzervatív? nem hinném. csupán rettentően rácsodálkozó :) és annyira szeretném megérteni, hogy miért jött létre ez a zene. nyilván, nem úgy kezdődött, hogy valaki meghallotta a "havazó" tv hangját és kijelentette: jé! nekem ez a kedvenc hangzásom :) de miért gyártanak zajt? ti azt mondjátok az ilyen zenére "aztaa az a két másodperc mélyebb zúgás ott 1.43-1.45 között olyan átütő volt."? :O:D
2011. aug. 19. 23:02
 15/32 anonim ***** válasza:
Azért leírom egy élményemet ami most eszembe jutott. Egyszer elalvás előtt halgattam ilyen zenét és hát tudjátok milyen érzés mikor sokáig lebegsz az ébrenlét és az álmok között. Olyankor nagyon eleven képek jelennek meg és egyszerűen láttam amit hallgatok!:D na az durva volt.
2011. aug. 19. 23:03
 16/32 anonim ***** válasza:
A közönséges zajoknak tényleg nincs túl sok értelme, de a zajosabb metálok között vannak egész dallamsok is csak ki kell belőlük hallani plusz nemegynek van mondanivalója rendesen. Meg valamelyik hihetetlen atmoszférát tud teremteni. Egyszer egyikbe annyira beleéltem magam hogy kicsit rosszul is lettem, de nagyon el tudtam képzelni mit akar elmondani az a szám. És nem tévedtem mert arról pl olvastam kritikát és hasonlókat írtak.
2011. aug. 19. 23:09
 17/32 A kérdező kommentje:
Az mi volt?
2011. aug. 19. 23:12
 18/32 anonim ***** válasza:

ha van dallam, akkor értem...de amúgy.

szerintetek az ilyen zene hallgatói horror-fanok? vagy valami nincs rendben velük(?) :O:D de komolyan, nem leszólni akarlak. én halálfélelemben hallgatnék ilyet végig este..

vagy drogosok(?) de akkor meg tuti rémképek vetülnek eléjük ilyen zenével, akkor megint nem értem.

2011. aug. 19. 23:12
 19/32 A kérdező kommentje:
77-es.. én épp úgy nem értelek meg téged, ahogy te nem érted meg azokat aki ilyent hallgatnak
2011. aug. 19. 23:14
 20/32 anonim ***** válasza:

konkrétan ez volt amit nagyon el tudtam képzelni. Lehet nektek nagyon semmitmondó lesz de hallgathatjátok pár percig azért :D http://www.youtube.com/watch?v=_ttRzOusHEg

77% én sose nyúltam még droghoz viszont azt eltaláltad hogy horror fan vagyok. Ma pl. kettőt is néztem, előbb fejeztem be az egyiket.

2011. aug. 19. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!