Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez az ukulele szerintetek jó?...

Ez az ukulele szerintetek jó? Hobbi zenéléshez.

Figyelt kérdés

Tudom hogy olcsó de mégis csak egy hangszerboltban árulják.Akkor csak nem olyan szar,nem? sajnos most csak ekörül van rá keretem, és ez a fekete nagyon tetszik:)Szerintetek érdemes megvenni?

[link]

2011. aug. 18. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól hogy hangszerboltban árulják, még lehet sz@r.

Az ukulelék amúgy nem szoktak drágák lenni, 2-3 ezerért is árulnak, olyat ne vegyél. Ennyiért elég tisztességes ukulelék vannak már, hobbiszintű játékhoz érdemes szerintem megvenni. Én 6ezerért vettem, és szerintem teljesen jó.

amúgy egyáltalán nem olyan könnyű játszani rajta mint amilyennek látszik :D én 6 éve akusztikus gitározok, de elég nehéz volt megszokni :D

2011. aug. 18. 16:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor szerintem megveszem:) És a tapasztalatot is köszönöm. majd kiderül mire jutok vele:D:D de már nagyon várom.
2011. aug. 19. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!