Kérnék egy kis segítséget? ( neeem, google nem a haverom, egyéni segítséget szeretnék ).
Figyelt kérdés
Korplikaani és Eluveitie - hez hasonló stílusu/hangzású zenekarneveket szeretnék kérni..... mondjatok pár bandát nekem, köszöntem.2011. aug. 16. 19:01
1/13 anonim válasza:
Finntroll, Ensiferum, Otyg, Einherjer, In Extremo, Saltatio Mortis, Subway to Sally, Lumsk, Midnattsol, Tyr.
Amúgy nem sértésből, de gugli tényleg a barátod, a jelszó "folk metál"...
2/13 A kérdező kommentje:
Amúgy, én se sértésből, de Google bármit kiad, ami a metál műfajba tartozik, hiába keresek rá..... valamilyen úton - -módon mégis találkozom a Rammsteinel és a Mardukkal.... hát, a Google B/Assza+...
2011. aug. 17. 14:55
3/13 anonim válasza:
Hát most rákerestem kíváncsiságból, és nekem csak folk metálos dolgokat adott ki.
De mindegy, szívesen írtam pár ilyen bandát (én is ezeket szeretem amúgy). ^^
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, tényleg... csak kicsit elegem van ebből a szar világhálóból...
2011. aug. 17. 16:37
6/13 A kérdező kommentje:
Ah ha, szóval te is metal kedvelő vagy, és inkább az északi muzsikát szereted :D
Dicséretes, nagyon :D :D :D
2011. aug. 17. 17:42
7/13 anonim válasza:
Mi mást szeretnék? :O
Ezek az igazi zenék. :D
8/13 A kérdező kommentje:
Helyes és jó meglátás :D :D :D
Mélyen egyet értek veled :)
2011. aug. 17. 21:47
10/13 A kérdező kommentje:
szerintem, is... olyan jó, hogy van itt még olyan ember, akivel egyezik az ízlésem :D :D :D
Király :)
2011. aug. 18. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!