Hol találom meg a Tatu - Malchik Gay című számának a magyar szövegét?
Figyelt kérdés
Érdekelne,hogy miről szól... főleg hogy mit jelent a "Malchik Gay" egyáltalán, a gay-t azt tudom,de a "Malchik" az mi? de nagyon örülnék ha az egész szöveget le tudná valaki írni vagy oldalt belinkelni nekem. előre is köszönöm2009. ápr. 14. 12:48
1/5 anonim válasza:
kerestem neked fordítást, de sajna nem találltam viszont van egy weboldal én ezt szoktam használlni: www.webforditas.hu
ide másold be a dalszöveget és szépen lefordítja neked, és akkor rájössz naggyából hogy miről szól a szöveg! :)
2/5 anonim válasza:
A webfordítás. hu egy nagy adag sz@r! Nem tudom, hogy ez a sok hülye miért írja be az ÖSSZES fordítós kérdésbe...
3/5 A kérdező kommentje:
a webforditas.hu-t én is ismerem,de én se igazán szeretem... de a szöveg még menne is nagyjából,szóval engem inkább a "malchik" szó érdekelne... néztem már szótárban meg neten is,de én nem találom :( azért köszi,várom még a segítséget
a 2. válaszolónak pedig: nem mások válaszát kéne szidni,ha nem tudsz segíteni/hasznosat írni akkor inkább ne is írj. az első válaszoló legalább próbált segíteni..neki mégegyszer köszönöm
2009. ápr. 14. 14:45
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :)
2009. ápr. 15. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!