A DJ pult hangszernek minősithető?
villanyóra láda mellett állnék xD
am én sem értem mi a jó abban hogy fél órán át dübörög egy sáv amibe semmi hangszer nincs
Nem minősül hangszernek, nem azzal, hanem számítógépen, különböző programokkal készítik ezeket a zenéket.
Egyébként ezt a stílust többnyire nem a hatalmas művészisége miatt hallgatják(és hallgatom egyébként én is). Pl. péntek/szombat esténként is ha elmész egy szórakozóhelyre ott ilyen zene szól alapjáraton, és ennek nyilván meg van az oka(ez tudja legjobban felpörgetni az embert, ebben van a legtöbb lendület). Ezért is van az, hogy nekem is pl rengeteg rocker haverom elviseli, hogy ilyen zene szól bulikban, és nem keresnek olyan elvont, unalmas kis pincehelyiségeket, ahol az ő kedvenc stílusok szól. Viszont ez visszafele nem igaz, én pl. nincs olyan helyzet, mikor rockot, és társait hallgatnék. Ahogy mondani szoktam a hasonlóan gondolkodóknak, mint Te, ez stílus több, mint zene, ez egy életérzés.
ha a 80-90-es években elmentél egy jó helyre rock szólt alapjáraton és ennek nyílván meg volt (most már nincs olyan szórakozóhely) az oka (szétduzzadt az energiától, a basszust és a lábdobot érzed a testedben).
most már az olyan jó kis pincehelységeket keressük ahol rock szól.
a rock nem csak zene hanem életérzés is és az alfajaival miszlikbe aprítja a műanyag "zenét"
én nem azt montam h nem viselem el de a rock többnyire a szivünkböl szól a narkotek is de az csak berezeg XD
ám én nem mondtam hogy nem viselem el egyszerüen csak azon vitáztunk h a dj pult az nem hangszer ám a bulkizóhelyeken más mert ott a társaság a buli stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!