Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyek a legjobb Eminem számok?

Melyek a legjobb Eminem számok?

Figyelt kérdés
Most kezdem megszeretni, a Space Bound nagyon tetszik, főleg a szöveg ritmusa miatt, írnátok hasonlóakat?
2011. aug. 10. 17:28
1 2
 1/12 anonim válasza:
Az új cuccai nekem nem jönnek be :S De a Lose Yourself, 8Mile, Just Don't Give A Fuck stb.. neki rengeteg stílusa van, és mindenki megtalálja a közel 300 számából a neki tetszőt. Azt ajánlom, ha érdekel a zenéje, akkor kezdd a The Slim Shady LP albumával, mert azon vannak a legütősebb számai. Ezek soha nem voltak akkora zenék mint a Not Afraid, de ez Eminem igazi stílusa. Itt a hangját szándékosan eltorzítja, utalva arra hogy Slim Shady egy másik énje. Amugy ezeket soha nem fogod megszeretni ha nem érted miről szól. A lényeg hogy gyakran annyira fikázni tud.. vagy éppen flegma, vicces, szomorú. És ha tényleg érdekel, akkor érdemes részletesebben beleásni magad az életébe, hogy miken ment keresztül. És ha igazán jó számokat akarsz tőle, amikben nem voltak neki szövegírók, meg profi manager, akkor nézz szét a demo számai között. Steppin Onto The Scenes, Bitherphopia, Fattest skinny kid alive.. hihetetlen mennyire jól nyomta amatőrként is. Remélem segítettem :D
2011. aug. 11. 22:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, sokat segítettél, köszönöm a válaszodat!
2011. aug. 12. 17:58
 3/12 anonim ***** válasza:

Bad meets Evil a legújabb most, arról szerintem az Above the law, A kiss,Fast Lane,Writers Block (igazából majdnem az egész album jó).

Ami hasonlít a Space Bound-ra az talán a Going trough changes.

2011. aug. 17. 01:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, igazából majdnem az összes száma jó,1-2 van ami nem sikerült jól,de az sem szar csak hozzá képest kevés.

Próbáld meg megérteni a szövegét,ha annyira nem megy jól az angol,(meg hát néha olyan szleng van benne,plusz olyan kifejezések,amihez kell vmilyen előzetes tudás is,néha én is fejre állok tőle,és foggalmam sincs mit mond,akk szoktam utána olvasni)akkor van 1 oldal "rap szövegek magyarul" itt egész valósághűen fordítanak,vagy ha ez nem gyere be akk szótár :D

2011. aug. 17. 02:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2011. aug. 17. 10:14
 6/12 anonim ***** válasza:
not afraid
2011. szept. 23. 14:40
 7/12 anonim ***** válasza:

A régi számai gyökeresen eltérnek a mostaniaktól!!!

Szerintem a Cleanin' out my closet és a Mockin bird

és a Without me a legjobbak! :D

2012. máj. 16. 14:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Hailie's song, az egyik kedvencem, a másik a Mockingbirdv valamint a When i am gone, főleg azért mert a lányáról énekel, és tele van érzelmekkel, de vanna ütősebb számai is, de ezeket mindenképp halgasd meg, és fordítsd le a szövegét!
2012. szept. 19. 14:20
 9/12 kdragon válasza:
sztem a one shot two shot a legjobb
2013. jún. 24. 20:00
 10/12 anonim válasza:
Nekem a régebbi számai jobban tetszenek pl: when i'm gone, i'm nőt afraid, without me....na meg a shake that :D
2015. febr. 20. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!