Guns n' Roses "reunion"! Szerintetek lehetséges, hogy még valaha összeállnak?
jajj emberek.. gondolom mind olyan 15 év körüliek hogy ezen filóztok. nem?
A gunsnak befellegzett, az már a múlt legendája, a tagok kiöregedtek, nem sok maradt a régi feelingből.. ez meg a (szar) 21. szd!
maximum ha kifogynak a pénzükből (ha ha) vagy valami nagy jótékonykodást kellene végrehajtani, összeállnak egy nagy banzájra.. drukkoljunk nekik. de az se lesz már olyan mint régen. én nem sok értelmét látom
It's possible I think :P
Barmit megcsinalnak csak, hogy lathassam...
Steven, Izzy, Slash, Duff, Axl Talan, ha most osszeallnanak, jobban kijonnenek egymassal.Igy herka nelkul :DD
Minden lehetséges, és hát a remény hal meg utoljára, nem igaz? ;)
Egyébként nekem semmi bajom az új felállással, sőt Axl most egy egész jó csapatot hozott össze. A Chinese Democracy is nagyon jó lett, csak egy picit sokat kellett rá várni. :P Slash az új szólóalbumán dolgozik, az előző is szuper lett. Persze, én is nagyon reménykedek, hogy egyszer újra együtt láthatjuk őket, de amíg ez nem következik be, addig élvezem azt, ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!