Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Guns n' Roses "reunion"!...

Guns n' Roses "reunion"! Szerintetek lehetséges, hogy még valaha összeállnak?

Figyelt kérdés
Egyébként ma olvastam, hogy Slash belemenne, ha hívja Axl. De Axl amúgy is f.sz! Kár érte.
2011. aug. 8. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Öööö mikor oszlott fel a GnR?
2011. aug. 8. 19:35
 2/11 anonim ***** válasza:
GNR még mindig van, csak valami olcsó Slash kópiával. Remélem Axl rájön, hogy mekkora paraszt és bocsánatot kér Slashtől, szeritnem van rá esély.
2011. aug. 8. 19:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Én örülnék neki, ha megtörténne! :) 1993-ban szűnt meg az eredeti felállás. :( Tavaly játszott velük Duff Mckagan, de Axl semmi "érzelmet" nem mutatott iránta. Duffon pedig látszott, hogy nagyon örül.
2011. aug. 8. 19:54
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Axl Rose csak egyetlen érzelmet tud kimutatni, az a neve hogy Chuck Norris.
2011. aug. 8. 20:02
 5/11 anonim ***** válasza:

jajj emberek.. gondolom mind olyan 15 év körüliek hogy ezen filóztok. nem?

A gunsnak befellegzett, az már a múlt legendája, a tagok kiöregedtek, nem sok maradt a régi feelingből.. ez meg a (szar) 21. szd!

maximum ha kifogynak a pénzükből (ha ha) vagy valami nagy jótékonykodást kellene végrehajtani, összeállnak egy nagy banzájra.. drukkoljunk nekik. de az se lesz már olyan mint régen. én nem sok értelmét látom

2011. aug. 8. 22:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Én 21 éves vagyok bocsi. Szerintem sem lenne olyan. Slash egyébként jobban játszik, mint valaha. Pénzből meg nehéz lenne kifogyniuk.
2011. aug. 9. 10:15
 7/11 anonim ***** válasza:
kizárt :D
2011. aug. 9. 12:12
 8/11 anonim ***** válasza:

It's possible I think :P

Barmit megcsinalnak csak, hogy lathassam...

Steven, Izzy, Slash, Duff, Axl Talan, ha most osszeallnanak, jobban kijonnenek egymassal.Igy herka nelkul :DD

2011. aug. 9. 17:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Boldogan halnék meg, ha ebben a felállásban láthatnám őket! :D
2011. aug. 9. 20:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Minden lehetséges, és hát a remény hal meg utoljára, nem igaz? ;)

Egyébként nekem semmi bajom az új felállással, sőt Axl most egy egész jó csapatot hozott össze. A Chinese Democracy is nagyon jó lett, csak egy picit sokat kellett rá várni. :P Slash az új szólóalbumán dolgozik, az előző is szuper lett. Persze, én is nagyon reménykedek, hogy egyszer újra együtt láthatjuk őket, de amíg ez nem következik be, addig élvezem azt, ami van.

2011. aug. 10. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!