Hogy néz ki az ideji sziget fesztiválos karszalag?
Figyelt kérdés
most veszek egy ottalvós és egy hazamenős bérletet és meg szeretnék bizonyosodni arról hogy nem hamisítványok e. Valaki tud segíteni ?
és még. a barátnőm is ottalvós bérletet vett, narancssárgás színű és rá van írva hogy STAFF/ CREW / ARTIST. ez csak nekem fura ?:D
2011. aug. 7. 15:45
1/3 anonim válasza:
Valaki eladta a rendezői/fellépői karszalagját, mert inkább a pénz kellett neki... :) Szerintem van ilyen ;)
2/3 A kérdező kommentje:
es ez a szakmai karszalg semmi plusszal nem szolgál?
2011. aug. 7. 16:15
3/3 anonim válasza:
szerintam az a vip bérlet. volton legalábbis olyan crew/staff felirazt volt azon.
Egyébként a karszalog asszem, belépésnél kapsz, a bérlet előtte egy sima papír pecséttel, meg hamisításgátló izékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!