Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mitől lesz egy zenének értéke?

Mitől lesz egy zenének értéke?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz aszon amit írtam? Leírom akkor azt amit látni szeretnél:

Csak az a zene "értékes", ami(t):

1 Elismernek a zenei kritikusok

2 Nagyívű bölcsességeket fogalmaz meg a szövege

3 Szigorúan tartalmaz gitárt, basszusgitárt és dobot

4 plusz pont ha jó pár éve a köztudatban van és a mai napig példálóznak vele ha "jó" zenét kell említeni.

De még mindig fenntartom, hogy minden zenében van érték. Sokan egy szót sem értenek pl. a Kispál és A Borz szövegekből, azt mondják értelmetlen hülyeség. (Őket minősíti de ez egy dolog). Ezeknek az embereknek pl. pont megfelel egy VV béci szám. Nekik abban van érték. Fel bírják fogni a szöveget, tudnak rá táncolni stb. Érted már?

Amúgy elárulom miket hallgatok ha annyira érdekel: Radiohead, Arcade Fire, Joy Division, The Who, Libertines, The Smiths, LCD Soundsystem, Neil Young, Ramones, Tom Waits MIA, Animal Collective, Sigur Rós, MGMT, Oasis, Stone Roses, Kasabian, The Beatles...meg még nagyon sok mindent.

2011. aug. 6. 16:14
 12/16 A kérdező kommentje:
értem ez egy rendes válsz, meg nem mondtam volna hogy te voltál az előző bunkó válaszoló köszi!
2011. aug. 6. 16:16
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

"képzeld, még David Guetta számainak is, az, hogy te nem találsz benne SEMMI értékelhetőt, az a te problémád."

azthiszed,hogy nekünk az olyan nagy probléma?én inkább sajnállak,hogy te látsz benne értéket.

2011. aug. 6. 17:48
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
Attól hogy a szövegének van valami üzenete/értelme. Pl nem ilyen hogy "dirty dancer" ← és csak ennyi a szöveg + még megismétli 17x. Szóljon valami értelmes dologról és ne csak arról hogy "whosthatchick". Ebbe hol az értelem?
2011. aug. 6. 17:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Zenéről és a mögötte rejlő produkcióról, munkáról beszéltem nem kifejezetten a szövegekről. Meg arról, hogy mindenkinek más jelenti az értéket...Ha már itt tartunk a legnagyobb zenekaroknak is vannak értelmetlen, idióta szövegeik.
2011. aug. 6. 18:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Például?
2011. aug. 6. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!