Emilie Autumn! Milyen zenei stílus? Valaki azt mondja goth/metal/elektro/industral.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 13:15
1/10 anonim válasza:
Egy bandának több stílusa is lehet, főleg úgy, hogy az industrial metál barátja a gothic metálnak, és az electronak. Ezeket a stílusokat MIND vegyíti az Emilie Autumn.
2/10 A kérdező kommentje:
Csak mert egyik haverom azt állítja távol áll a metáltól, és elektro...De szerintem is keverék, talán ezért is olyan jó!
Köszi :)
2009. ápr. 9. 13:26
3/10 anonim válasza:
Emilie Autumn? Metál? Goth? Elektro? Dehogyis... Emilie Autumn sima pop/rock egy kis Experimental és Ambient beütéssel. Főleg Jimi Hendrix, Miles Davis, és The Smiths hatásai érezhetőek a zenéjén.
Az hogy van benne torzított gitár, és némi goth hangulat még nem jelenti azt, hogy metál/goth lenne. A zenei irányzatok meghatározása nem egészen így történik. :P
4/10 anonim válasza:
Leginkább violin-industrial, de van a "dologban" goth/elektro és metál beütés is.
5/10 anonim válasza:
Szerintem itt mindenkinek igaza van, én nem értek a stílusokhoz annyira, nem tudnám meghatározni milyen, de nem is érdekel, a lényeg hogy jó és kész :D
6/10 Thurston válasza:
Ezt a műfajt neo-gothnak nevezik.
O)))
7/10 anonim válasza:
én goth vok de szeretem szal vmi keverék lehet
8/10 anonim válasza:
Úgy néz ki h Emilie Autumn egy stílus lett :D
9/10 anonim válasza:
Dark Cabaret.
hasonlók:
Katzenjammer Kabarett
Amanda Palmer
The Dresden Dolls
Tiger Lillies
stb.
10/10 anonim válasza:
dark cabarett, de én mondjuk victoriandustrial-nak is olvastam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!