Szerintetek milyen gitárt vegyek? 70ezer ft-os árkategóriába.
Figyelt kérdés
Én ezekre a típusokra gondoltam:
ltd mh-50
cort x6sm
ibanez grg270
2011. aug. 2. 18:14
1/3 anonim válasza:
ibanez-ben, ltd-ben ez az árkategória szar.
Tudnak azok a cégek jó gitárt csinálni, de azt 200 alatt nem igen adják oda. Viszont egy jó Vorson-t már kifoghatsz hiába szídják őket, azért bőven lehet velük mit kezdeni. de ha csak a 3 közül választhatnék, egyértelműen a cort kéne. ők arra is figyelnek, hogy alacsony árakon már elég jó cuccokat gyártsanak. ha mindehez veszel még egy fender r212 meg egy valami Digitech torzítót, akkor egy eléggé fa$za kis cuccot tudhatsz a magadénak, és bőven mehetsz koncertezni a környéketekre.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is Cort X6, nekem is olyanom van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Az LTD-n csak a név kerül sokba, az Ibanez meg csak 120000 fölött jó(az alacsony árkategóriás gitárokat pl. a megmaradt fanyesedékekből szokták csinálni...).
3/3 anonim válasza:
Érdemes használtan vásárolni mert 70-ért tudsz venni 120-150 ezres gitárt.Én 90-ért jutottam hozzá a mostani a gitáromhoz ami kuriózumnak számít és a kínai változatát adták 200-ért :9 az enyém koreai ami sokkal jobb minőség :)De ha újjat akarsz akkor Cort egyértelműen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!