Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mért unom meg az összes zenét?

Mért unom meg az összes zenét?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 22:50
 1/9 Thurston ***** válasza:

Minden bizonnyal unalmas zenéket hallgatsz.

(...Ami elképzelhető, hogy másoknak jó, te viszont talán kicsit igényesebb vagy. :3)

O)))

2009. ápr. 7. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
hát most én tudjam?
2009. ápr. 8. 00:24
 3/9 dellfil ***** válasza:
100%

Miért, tán csak nem hallgattad meg az összeset?

Mert, ha igen, én nem csodálkozom. Éjjel-nappal zenét hallgati...egyfolytában...évekig...hát persze, hogy megunod.

Ez a minimum. Én pl. belehaltam volna.

2009. ápr. 8. 01:08
 4/9 anonim ***** válasza:
46%

Egy élet nem elég ahhoz, hogy az összes zenét meghallgasd. szóval nem unhatod az összeset.

Vagy beszűkült értelemben használod a zenét, vagy szeretsz messzemenő és túlzó következtetéseket levonni.

2009. ápr. 8. 07:25
 5/9 anonim ***** válasza:

általában olyan emberek szokták megunni az "összes" zenét akikben nem alakult ki egy rendes elkötelezettség egy stílus iránt és még keresi vagy csak úgy hallgat trrend, meg egyéb zenéket... azt a "párat" meg is lehet unni....

hallgass több műfajt, keress előadókat változatosan

2009. ápr. 8. 10:14
 6/9 Thurston ***** válasza:

Ennyi.

Én például minden héten meghallgatok legalább öt olyan albumot, amit korábban még nem hallottam. Te is próbálkozz valami ilyesmivel. Keresgéléshez a last.fm-et és a wikipédiát ajánlom.

O)))

2009. ápr. 8. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Metacritics. Ennyit mondok, itt mindig lehet találni ismeretlen előadókat akik fantasztikus zenéket játszanak.
2009. ápr. 8. 21:28
 8/9 anonim válasza:
100%
Vagy sz.rrá hallgattad vagy nem hatol elég mélyre, igényesebb zenére van szükséged.Meg persze többre.
2009. ápr. 12. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Unható kategoria a zene is mint minden. De filmek például sokkal hamarabb unhatóak. Zenék meg olyan dolog,hogy egy hónapig csak metallt halggatok, után főleg elektrot, időszakosan szoktam váltani, több műfaj is bejön, nem zenének alárendelve élem az életemet,mást fontosabbnak tartok,de időszakosan váltva a számokat,előadókat nem igazán lehet megunni hosszú távon sem.De ha folyamatosan csak ugyanazt,akkor az ugy tényleg gáz. MEg nyilván minél fogosabb egy szám hangzásban annál élvezhetőbb többször is. Nekem is vannak olyan zenéim,amiket pár hallgatás után félévig sem szedek elő,bár azért tetszik,de nem a best of.
2010. szept. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!